Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak mikor fogjátok már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mikor fogjátok már fel hogy azért nincs barátnőtök mert a két legrosszabb ismerkedési helyet választjátok?

Figyelt kérdés

1. Internet: egy előnytelenebb külsejű nő is könnyen kaphat egy nap 40 új üzenetet.

2. Szórakozóhelyek: normális nők főleg a kezdő huszas évek után nem járnak rendszeresen bulizni, és amikor elmennek extrém módon védekeznek mert jön a sok kiéhezett részeg állat.

Próbáltatok már máshol ismerkedni?

2017. okt. 23. 16:50
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
még egy jó ötlet: nyelviskola főleg ha magas szintű csoportba tudsz menni, mert ott az óra fele mindig arról szól hogy ismerkedtek egymással csak nem magyarul.
2017. okt. 23. 17:08
 12/34 anonim ***** válasza:
88%
Én a ravatalozóban szoktam csajozni. Az Isten bsszon meg kérdező!
2017. okt. 23. 17:08
 13/34 anonim ***** válasza:
29%
Én nő vagyok, de nem értek veled egyet. Mégis hol ismerkedjenek? A szórakozóhely és a netes kereső pont olyan helyek, ahova mindenki ismerkedni jár, így nagyobb bátorsággal lépnek. Nem olyan könnyű odamenni valakihez, aki vissza utasíthat téged. Táncolni sem szeret mindenki. A szórakozóhelyen legalább ácsorogni lehet, de egy tánciskolába senki nem megy el ácsorogni. Én neten ismerkedtem meg exekkel, lévén elég introvertált vagyok, a barátomat pedig szórakozóhelyen ismertem meg, úgy, hogy sosem voltam bulizós. Sőt, talán ki is maradt ez a korszak, de kiléptem a komfort zónámból. Ezt a lépést azt hiszem nőként is érdemes megtenni, ha már a férfitől várod a kezdeményezést. Hozzáteszem én se kezdeményeztem sosem, hanem vártam. Na de a sült galambra nem lehet várni. Ennyit meg egy nő is megtehet, hogy néha kimozdul.
2017. okt. 23. 17:11
 14/34 anonim ***** válasza:
46%
És aki nem tud nyelviskolába menni, mert kevés a nettója? Vagy alacsony, és nem éri fel a padot? Na?
2017. okt. 23. 17:12
 15/34 anonim ***** válasza:
53%
Én nem szeretném, ha nyelvet tanulva vki rám mászna, mert nem azért mennék oda vagy teszem azt vezetés közben. Lehet, hogy van aki már annyira magányos, de épp erre vannak kitalálva az ismerkedős helyek. A legtöbb embernek kapcsolata, családja van.
2017. okt. 23. 17:14
 16/34 Lazy Lover ***** válasza:
még is hol kéne? utcán? ott lehetetlen...
2017. okt. 23. 17:18
 17/34 anonim ***** válasza:

Akinek a fölös körökre nincs ideje, annak jó a neten találkozót lefixálni. Konkrét ismerkedésre tényleg nem a legjobb.

31/f

2017. okt. 23. 17:20
 18/34 anonim ***** válasza:
81%
Te csak ne akard jobban tudni, hogy miért nincs csajunk! Nekem pl. azért nincs barátnőm, mert egy kíméletlenül őszinte, cinikus, flegma, egoista, s e g g f e j vagyok.
2017. okt. 23. 17:20
 19/34 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ne bántsd szegény pasikat. Lehet hogy rád nem kattannak sehol én viszont azt tapasztalom hogy mindent megpróbálnak, elképesztő ügyeskedésekkel.

2017. okt. 23. 17:21
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

De hát a [tetszőleges hely] nem társkereső, nem ismerkedésre való!

De persze olyan helyen se ismerkedj, ami direkt arra való.

Várd meg tehát amíg valaki magától beléd esik, ne tegyél semmit a célodért, csak ülj és várj. Persze ez csak bizonyos embertípusnál működik (jó külsejű, extrovertált), ha nem ilyen vagy, dögölj meg nyugodtan.

2017. okt. 23. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!