Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy mindig olyan fiút fogok ki, aki nem akar rám pénzt költeni?
1 kávénál, popcornnál, sörnél, pizzánál nem költenek rám többet, persze ezt is külön- külön alkalmakkor. Szülinapra max egy éttermi vacsi.
A barátnőimnek pedig ruhát vesznek csak úgy ajándékba a pasijuk, egyiknek karácsonyra ebookot vett a barátja, másikat meghívták horvátország nyaralni. Majdnem megszakadt a szivem mikor ezeket meghallottam.
Ők sem kérik, csak úgy kapják. Tanulok és mellette dolgozom, a barátnőim ráadásul csak tanulnak.
L22
Tulajdonképpen megdefiniáltad azt h minden nő a pénzre megy.
"1 kávénál, popcornnál, sörnél, pizzánál nem költenek rám többet, persze ezt is külön- külön alkalmakkor. Szülinapra max egy éttermi vacsi. "
Mért mi kéne több ?
Bugatti Chiron ? Esetleg a Versailles-i Kastély v legyen aranyból a WC mint Viktor Janukovics-nál ?
Átlag 20-on éves pasikról beszélünk a többségük még tanul, nem csoda h alig van jövedelmük.
Javasolnám h keres magadnak egy Arab olaj sejk-et.
De ilyen elvárásokkal szerintem tanulj meg, pasikat kényeztetni nyelvel egy bizonyos ponton. Mer az iPhone 8 meg a Mercedes-Benz C nem lesz ingyen.
#32 írtam, hogy néha 1-1 vacsi és ruha...
Csodálkozom, hogy a barátnőim fizikai munkásoktól horvátországi nyaralást és ebookot kaptak, de én azt nem várom el... ők sem várták el, csak kapták (bár nem értem miért)
#31 annyit sem áldoznak rám, mint éttermi meghívások.
Mindenki arra költ, amit szeret.
"ők kifejezik másképpen a szeretetüket, csodálatukat, értékelésüket feléd"
Hát a kérdezőn én csak egy dolgot tudnék csodálni :D
"Mindenki arra költ, amit szeret."
És akkor te mire költesz?
Én Anyukámat hívom meg enni, moziba és veszek neki nyakláncot, virágot...
Egyetemi tandíjra, sportra, ételre költök még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!