Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértődik meg apró-cseprő dolgokon? Miért nem akar pénzt költeni rám és úgy általánosságban mi baja van velem? Nem szeret már?
Ha már ki lett harcolva az egyenjogúság, akkor legyél akkor is egyenjogú amikor fizetni kell. A Kedvesed anyukája meg biztos látta milyen vagy és azért ellenezi. Tudod, mi Nők kiszaguljuk ha ribi veszely van.
25/N
na álljunk csak le... direkt kiemeltem, hogy NEM elhalmozásról beszélek! Hanem olyan dolgokról, amikor konkrétan ha egy pizza nem 200 hanem 250 Ft, azt fáj kifizetnie. Én magasról lesz.rnám a többit, simán fizetem magamnak a mozijegyet vagy akármiről legyen szó. Nekem KIS, apró dolgok fájnak, mint ez a pizzadolog.. amikor azt látom hogy annyit nem szán rám...
(a havi fix összeget meg ő találta ki :))
Én már megfogadtam, hogy ha ő így áll hozzá, innentől kezdve, egy fillért sem engedek hogy fizessen nekem, csak az a fura, hogyha nem engedem, akkor kikéri magának és ő akarja fizetni! Ez mi?
Másik dolog: miért találta ki a havi összeget, ha végül nem akarja betartani? Akkor miért igérget...?
Utolsó, képzeld, ha én látom, hogy neki fáj, akkor gond nélkül kifizetem magamnak... de akkor ne játssza a nagy pasit másban, fogják már fel páran, hogy itt a GESZTUSról van szó, nem a pénzről...
Bocs, de előttem az a minta volt, hogy apukám mindent állt anyukámnak.. holott mindketten kerestek már a megismerkedésükkor, de ha elmentek vacsorázni vagy valami programot csinálni, nem volt kérdés, hogy a férfi fizeti. :) Értem én hogy a mai fiatalok nem képesek elmenni dolgozni, csak hogy a történetből kifelejtettem: én egy nehéz egyetemre járok, ahol reggeltől estig tanulok és még mellette munkát is keresek, hogy ne a szüleimnek kelljen mindent fizetni. Ehhez képest a barátom semmit nem csinál az egyetemen, csak lustul, otthon is lustul meg játszik és úgy állítja össze az órarendjét hogy véletlenül se kelljen elmennie dolgozni. Bocs, de nekem ez magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!