Csoda! A Fidesz költeni akar az egészségügyre is? Végre stabilizálódhat a mostani katasztrófális állapot?
Figyelt kérdés
Persze önmagában az új épületek még kevesek, de talán lesznek más reformok is.
2017. máj. 17. 13:10
1/15 anonim válasza:
Valamiért ebben is korrupciót sejtek.
Valamiért...
2/15 A kérdező kommentje:
Esetleg negint csak a Fidesz közeli építőipari cégeknek lesz egy jó mutyi és kapunk két tucar kivitelezési hibákban szenvedő épületet, melyek csak nyelik a pénzt és éveket csúszik majd az átszervezés, ezzel mégnagyobb károkat okozva?
2017. máj. 17. 13:12
3/15 A kérdező kommentje:
#1 Sajna én is, lásd #2-es válasz. :(
2017. máj. 17. 13:13
4/15 anonim válasza:
Eddig meg az volt a bajotok, hogy nem költenek egészségügyre :D
Birka ez az ország haljak meg :D
5/15 anonim válasza:
Előbb lássuk az új épületeket. A szuperkórházról 2015 óta beszélnek, és 2015 augusztusában 1 milliárdot különítettek el az előkészítésre, azóta semmi munka nem kezdődött el. Szóval majd ha elkezdik a tényleges munkát, akkor hiszem el, hogy lesz is ebből valami.
6/15 A kérdező kommentje:
#4 Nem baj ha költ, sőt nagyon is jó, de félek, hogy szokás szerint megint minden csak arról fog szólni amit a #2-es válaszban írtam.
2017. máj. 17. 13:16
7/15 anonim válasza:
Összehasonlítás képen a Groupama Aréna a látványterv bemutatásától számított második évben elkészült.
8/15 anonim válasza:
És ki fog ezekben dolgozni? Mert orvos meg nővér már így sincs.
Meg amúgy is jönnek a választások, dobni kell egy kis kaját a birkáknak...
9/15 anonim válasza:
Nem csoda ez, csak szeretnének megint 2/3-ot szerezni a választáson
10/15 anonim válasza:
Sajnos én nem hiszem, az elmúlt 7 év alatt a Fidesz bizonyított. Biztosan van mögötte valami disznóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!