Szerintetek normális a testvérem? Beteg a kutyája, az állatorvos szerint akár száz ezrek is rá mehetnek! És nem akar költeni rá! Hagyja szenvedni!
Valami baj van a szívével, azt mondja, jó állatorvos, nem csap be, de nem tudja mi a gond, kell röntgen, ekg, meg mindenféle vérvétel, vizsgálat stb ez mind pénz, esetleg a műtét injekció, gyógyszer, stb. Ez sok tíz, akár száz ezer ft is. S kutya öreg, köhög, fullsdozik hónapok óta, 10 éves, igaz öreg azt mondja, bármikor meghalhat, minek költsön rá tíz, száz ezreket, ha lehet meghalt úgyis ha meggyógyult utána pár hónappal!
Normális az ilyen felfogás? Én a gatyám iy eladnám, ha lennd rá esély, hogy meggyógyítsam a kutyám, és enyhítsem betegséget!
Hát ha az én babám lenne beteg én is bármit megadnék, hogy jobban legyen...
De mindenkinek más az értékrendje
Jaigen ezt mondani akartam, hogy most minden kutyást riogatnak, hogy megnövekedett a szívférges kutyusok száma...
Igaza van 3-asnak azt mindenképp kéne
10 évesen hogy lenne öreg egy kutya, ha akár 20 évig is elélhetnek?
és nem, nem normális...
emberre nem veszélyes
csak akkor fertőződhetünk meg vele, ha olyan szúnyog csíp meg, ami előtte szívférges kutyát csípett meg, ha ez még elő is fordulna, bennünk nem tud kifejlődni a parazita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!