Apummal nem tartottuk a kapcsit. Most, hogy ferjhez megyek (ntem) ugy döntött finansziroz egy esküvöt a csaladjanak (40fö).1 millat keres. Normälis dolog h azota nem akar ränk költeni (pl telefonhivas, csak ha ingyenes) de ö elvarja h mi költsünk rä?
Oda tedd kispajtás, hogy mi nem látunk bele a ti családi ügyeitekbe!
Nem tudhatjuk milyen szövevényes a család élete, kinek mi a baja konkrétan családon belül!
Apádat nem hallottuk, csak téged! De én befognám a pofámat, ha nekem finanszírozta volna az esküvőmet, a többit meg tőle kérdezdd meg!
Nem itt kell sipítozni!
Apád nem látja a gyakorit, idióta!
És az, hogy itt ki mit mond, még nem oldott meg semmit, mert minden marad ahogy volt! Ha bajod van, felnőtt ember módjára az érintettel beszéldd meg!!
Ez alatt mit értesz: "ö elvarja h mi költsünk rä?"
Nézőpont kérdése...
Ti elvárjátok, hogy apád kiváncsi legyen unokájára, ő pedig (netán azt), hogy bemutassátok neki.
.
Innen nézve ott van, onnan pedig itt.
Meg kéne hallgatni a másik felet is...!
Lehet te befognad a "pofad" (embereknek szajjuk van), mert egy pitianer luzer vagy es mindennek örülsz ami NEKED nem kerül penzedbe.
Inteligensebbeknek: Azert szamitott a kereset, h lehessen lätni nem 100ezres fizubol rendezett 400ezres vacsorat. Bär nem is tul lenyeges info
Teljesen igaz, nem lehet leirni a csaladi viszonyokat 1 kerdesbe. Ebböl is tanultam.
1: +4 betűtől nem lett volna sokkal hosszabb a kérdésed...
2: Ha én nem tartom a kapcsolatot egy rokonommal, akkor a pénze sem kell, és ne is legyen ott az esküvőmön.
3: Ha nem tartjátok a kapcsolatot, miért várod el, hogy költsön rátok???
Én 17 évesen elköltöztem anyámtól, azóta nem találkoztam vele. 26 évesen férjhez mentem, nem volt ott. 29 évesen szültem. Most 4 éves a fiunk, nem találkoztak, és nagyon remélem, nem is fognak/fogunk. Férjem sem találkozott anyámmal soha. Mert megvan az oka, hogy nem tartjuk a kapcsolatot. Még pénzért se tenném. Semennyi pénzért...
Szóval ha jóba akarsz lenni vele, és tartani a kapcsolatot, akkor elég undorítóan anyagiaskodsz (egy telefonhívás árán zsidóskodsz - ami párszáz forint...). Ha meg nem vagy rá kíváncsi, akkor miért fogadtad el az esküvő kifizetését???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!