Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apummal nem tartottuk a...

Apummal nem tartottuk a kapcsit. Most, hogy ferjhez megyek (ntem) ugy döntött finansziroz egy esküvöt a csaladjanak (40fö).1 millat keres. Normälis dolog h azota nem akar ränk költeni (pl telefonhivas, csak ha ingyenes) de ö elvarja h mi költsünk rä?

Figyelt kérdés
2017. febr. 3. 05:06
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

1: a gyakorikerdesek irta hogy tul hosszu, en meg addig probalkoztam a levagasokkal amig elfogadta... Tenyleg ez szora erdemes?

Elfogadtam, mert eröltette, en meg nem vagyok tul büszke ahhoz hogy ne fogadja el apäm gesztusat ha közeledni akar.

Ami a kerdesek lenyege, hogy normalis a ja viszonzadt var.

Lehet zsido vagyok, de a telefonalgatasunk mär 60ezrembe került, mialatt ö csak csörget vagy 5x hogy hivjam vissza. ( es ez csak a telefon)

Nem tudom vele megbeszelni, mert durvan lobbanekony tipus.

2017. febr. 3. 10:54
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

Értelmes ember a leírásba írja a kérdés lényegét, nem pedig a kérdés címébe.

Másodsorban pedig valszeg apád nem is áll jól anyagilag, csak te annyira el vagy foglalva magaddal, hogy nem is akarod látni. És akkor most mennyi volt az esküvő? Egy millió vagy 400ezer? Mert ha utóbbi, akkor annyi félre tett pénze akár lehetett is, de attól ő még csóró. Te meg hadd ne mondjam micsoda.

2017. febr. 3. 11:02
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"Elfogadtam, mert eröltette" [az esküvő anyagi rendezését]

Nem!

Azért fogadtad el, mert megalkudtál önmagaddal.

Attól, akivel "nem tartottuk a kapcsit" (aminek szerinted biztos jó oka van...), nem kell az anyagi támogatás sem.

.

"Most, hogy ferjhez megyek (ntem)"

Most mész, vagy mentél?

.

"Nem fogalmazassal van a gond bunkokam, ha nem Le kellet röviditenem a kerdest."

Szóval az a bunkó, aki nem érti a te ilyen-olyan indokú félresikeredett fogalmazásod?

2017. febr. 3. 11:26
 14/19 kovpet ***** válasza:
100%

Hogy telefonáltál el egy 60-ast és főleg miért, ha számít az a pénz?

Beszéljetek skypeon vagy voipon. Vagy sehogy.

2017. febr. 3. 11:27
 15/19 anonim ***** válasza:
89%

Sőt, szerintem minden szolgáltatónál van olyan előfizetés, ami havi 10-12 körül van, és KORLÁTLAN beszélgetést nyújt.

Azért mert te egy számító kis luvnya vagy, nem apád a hibás.

Ha akkor visszautasítod, és kifizeted TE az esküvőt, most nem kellene 60-ért hívogatnod (bár még akkor is mínuszba lennél...)

SZóval ha akkor jó volt a pénze, akkor most ne garasoskodj!

Ha nem tartod vele a kapcsolatot, honnan tudod, hogy 1 millát keres????

2017. febr. 3. 11:36
 16/19 anonim ***** válasza:
93%

Aki még ahhoz is hülye, hogy lerövidítse a beszélgetést, és ne 60 ezres számlákat gyártson, az meg is érdemli...

Senki se tartott pisztolyt a fejedhez közben.

2017. febr. 3. 11:38
 17/19 anonim ***** válasza:
82%
Szóval hisztizel hogy 60 ezer a számla, de a 400.000 forintos esküvői vacsi jól esett... Értem én. Mi vagyunk a hülyék, mert te anyagiaskodsz. Lehet most nem neked kéne rengeteg pénzt fizetni a telószámlákért, ha nem apádnak kellett volna finanszírozni a te dolgaidat. És anyagias vagy itt nem a büszkeségrôl, hanem a hülyeségről van szó. Te mit adtál apádnak, ha nem tartjátok a kapcsolatot? Vagy akkor minek hívtad meg? Nem kell erősködnie megmondod hogy NEM és kész. Vagy titokban szervezett volna neked egy másik esküvőt ha elutasítod??? Ez már a vicc kategória
2017. febr. 3. 15:00
 18/19 anonim ***** válasza:
59%

Nem ismerem elég részletesen a körülményeket.

Ahhoz, hogy az ember tanácsot adjon, sokkal részletesebben kéne ismerni a dolgokat.

Meg persze jó lenne ismerni az Apa verzióját is.

Némelyik korábbi hozzászólásról annyit:

A kérdező, amikor az esküvő kifizetését elfogadta, nyilván még nem tudta előre, hogy ez zsarolási alap lesz a későbbiekben az Apja részéről.

(Már ha úgy vannak a dolgok, amint a rövid leírásból kítűnik.)

2017. febr. 4. 05:43
 19/19 Savlekotő ***** válasza:
Nem is volt kapcsi de költsön rád? Fejedre szarik mert idegen vagy neki,talán kellett volna kapcsit tartani.. Kapcsi nem volt mert egyikőtöket se érdekelte a másik.. Mi a kérdés. Pénz van érzelem értelem semmi,itt is látszik.
2020. máj. 11. 04:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!