Csak szerintem patkány dolog, hogy anyám ki akar rakni, csak azért mert pót vizsgára megyek?
És egy normális gyerek miért bukik meg?
Ennyi erővel...
" azért egy pótvizsga nem a világ vége, hisz az augusztus végén van, addigra meg bőven fel lehet rá készülni.. egy normális szülőnek meg sem fordul a fejében ilyesmi, inkább segítenie kéne a gyereknek."
Nyilván az anyuka egész évben szólt, hogy tanuljon a kérdező. Ebben az esetben egy normális gyerek nem bukik meg. A diáknak nincs más dolga mint, hogy tanuljon. Ha sok könyörgés, rábeszélés ellenére is megbukik, akkor valahol jogos az anyuka fenyegetése. Valamit a diáknak is le kell tenni az asztalra ám.
Én nem is értem a kérdezőt. Nyilván nem orvosi egyetemre jár, hanem vagy általános vagy szakközépbe jár. Ha már az orvosit említettem, akkor maradjunk ennél. Ha egy orvostanhallgató képes lediplomázni úgy, hogy mellette diákmunkázik (a szomszédunk lánya fogorvosként így tanul) akkor egy általános vagy akár gimnazista simán bukás nélkül végig kell, hogy tudja csinálni az iskolát.
Ma már nagyon idiótának kell lenni annak aki megbukik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!