Szerintetek aljas dolog, hogy meg szoktam nézni az előzményeket, mire keresett rá anyukám?
Figyelt kérdés
Azért szoktam mostanában ellenőrizgetni, mert feltűnt, hogy egy bizonyos férfinévre állandóan rákeres, és a napokban ismerősök is lettek facebookon, és kicsit aggódom, hogy ki lehet ez, mert az biztos, hogy nem kollégák.2015. jún. 6. 23:38
1/9 anonim válasza:
Nem aljas, jogod van megismerni az uj apukadat :)
3/9 A kérdező kommentje:
Már aggasztóan sokat kutat, szinte kémkedik utána. :/
2015. jún. 6. 23:43
4/9 anonim válasza:
Csak annyira, mintha ő kutakodna a te dolgaid között...
5/9 anonim válasza:
Nézd meg a saját előzményeidet, hány linket mutat, ha valamiért csak egy kicsit is kiváncsi vagy, mert meglepően sokat.
Nálunk egyébként mindenki törli maga után az előzményeket, ez meg van beszélve.
6/9 anonim válasza:
neked hogy esne ha anyukád kutatna a te dolgaid között? semmi közöd hozzá.
7/9 anonim válasza:
Meg is kérdezheted tőle, hogy ki az.
8/9 anonim válasza:
Hát kicsit aljas, de lehet, hogy ő is rá keres a te dolgaidra. :) Az hogy érdeklődik valaki iránt, még nem biztos, hogy el fog válni apukádtól, sőt az sem biztos, hogy megcsalja. Lehet, hogy csak mint ember érdekli, nem mint szerelem.
9/9 anonim válasza:
Ahhha,késõbb meg ne sírj, hogy semmi magánéleted nincs, mert anyud mindenrõl tudni akar, meg kutakodik utánad!
Jó tudom, hogy érdekel. De felnõtt ember, azt csinál amit akar. Ha komoly a dolog, gondolom beavat, de minden kis apróságot nem hiszem hogy az orrodra kéne kötnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!