Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfitársaim, titeket nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, titeket nem ijeszt meg, hogy ilyen kemények a nők?

Figyelt kérdés

Elképesztő, milyen asztalra csapós, kemény, határozott, katonás válaszokat tudnak itt adni egyes nők. Szinte még azt is hallani lehet, ahogy csattan az ostor, de komolyan. Ilyen "nincs apelláta, punktum, slussz passz" típusú hangvétel van sok nő válaszában - hozzáteszem, az életben is észrevehető ez a jelenség, a nők nagyon erősek lettek, a róluk alkotott eszménykép(érzelmes, törékeny, finom, stb.) egyre inkább a múlté.

Az itteni válaszokat olvasva ez az érzet bennem mindig felerősödik és egyben meg is ijeszt: lassan meg kell barátkoznunk nekünk, férfiaknak azzal, hogy a modern nő ilyen és kész? Hogy nem lacafacázik és asztalra csap, ha kell? Hogy egy kijelentésével tekintélyt próbál magának kölcsönözni? Hogy a férfiak túlszárnyalását tűzi ki célul, akár annak árán is, hogy sutba dobja a nőkről kialakult eszményképet, ideált?

Férfitársaim, rátok nem hat ijesztően ez a jelenség? Nem rémiszt meg titeket ez a fajta modern női attitűd? Mi a véleményetek erről?

2017. okt. 15. 21:32
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
70%

" fizikai erőben nagyon el vannak maradva tőlünk"

És? Semmi szükség a fizikai erőre, hacsak nem kőműves vagy rakodómunkás vagy.

2017. okt. 15. 22:12
 22/60 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ha ez téged megijeszt, akkor nem vagyunk férfitársak.
2017. okt. 15. 22:13
 23/60 anonim ***** válasza:
33%
nem ijeszt meg mert a legtöbbnek csak a szája jár, de ha szembe jön velük egy határozott valaki, hidd el, összemennek. Mindig van egy nagyobb hal :p
2017. okt. 15. 22:17
 24/60 anonim ***** válasza:
17%

# 21

"És? Semmi szükség a fizikai erőre, hacsak nem kőműves vagy rakodómunkás vagy."

Már hogyne lenne. Végső soron az az érdek-érvényesítés utolsó eszköze. Ha nem hatnak az érvek, sem semmi más, és nem jöhet szóba a kompromisszum, akkor jön az erőszakos megoldás.

Ebből pedig az következik, hogy ha látszik rajtad, hogy erősebb vagy, akkor sokkal kevésbé mer veled vitatkozni bárki is, mert tudja, hogy ha a végsőkig elmenne, akkor veszítene.

2017. okt. 15. 22:22
 25/60 anonim ***** válasza:
46%

A #13-as miért lett lepontozva? Szerintem teljesen normálisan leírta a véleményét, amivel egyet is értek.

Én is szeretem, ha egy nő határozott, viszont csakis addig, amíg nem megy a nőiessége rovására. Az ugyanis már taszító, ha mindenben versengeni akar a férfiakkal, illetve az is, ha uralkodni akar.

2017. okt. 15. 22:23
 26/60 A kérdező kommentje:

#22 Nyilván ezt az ijedtséget nem úgy kell elképzelni, hogy befostam, hanem ilyen arconcsapás-szerűen jön a felismerés, hogy a nők már nem olyanok, mint régen. Erre eléggé ráerősítenek a GYK-s válaszaik. És ezzel szépen-lassan meg kell barátkozni.

A probléma ezzel az, hogy egy törékeny, finom nő iránt könnyedén ébred a vonzalom, de egy kemény, határozott nő inkább kiábrándulást idéz elő, nem beszélve annak a látszatáról, hogy "Minek nekem pasi? Menjenek a fenébe, jól megvagyok egyedül." Összeomlik benned a kép, amit a nőkhöz addig társítottál és fájdalmas ezzel szembesülni. Persze, tudom, és egyben bízom is benne, hogy otthon, a 4 fal között ezt levetkőzik, de a keménység látszata miatt nincs bennem motiváció, hogy én is odakerüljek vele a 4 fal közé. Mert nincs kedvem megismerni.

2017. okt. 15. 22:25
 27/60 anonim ***** válasza:
83%

Alapból hülyeség, hogy a nőiességbe nem tartozik a határozottság. Meg megint jönnek a punci-kuki tulajdonságok.

Ha valaki nőként alapból határozottabb, csak rosszul jár, ha elnyomja magát. A férfi is, aki a nem férfiasnak tartott tulajdonságait nyomja el.

2017. okt. 15. 22:26
 28/60 anonim ***** válasza:
100%
Milyen régről beszélsz, amikor éltél és randiztál beszari nőkkel?
2017. okt. 15. 22:27
 29/60 anonim ***** válasza:
85%
Nőként is ki kell állni magunkért és a véleményünkért. Ha meg hagyjuk hogy egy pasi elnyomjon és manipuláljon akkor meg az a baj, "mert csak a bunkó kellett neki, magára vessen, ő választotta". Akkor most mi legyen? Az tetszik ha neked behódolunk de ha másnak akkor akaratgyengék vagyunk?
2017. okt. 15. 22:35
 30/60 anonim ***** válasza:
92%

Én a legnagyobb sajnálatomra nem vagyok elég határozott. Viszont a párom segített kicsit fejlődni ebben. Nálunk pont azt szereti a párom ha ki merem mondani amit érzek amit gondolok és merek ellenkezni ha nem értek egyet valamiben vagy valami gondom van vele.

Szerintem egy erős férfinek erős nő a párja és így alkothatnak egy kiegyensúlyozott csapatot.

Ha az egyik felet pátyolgatni kell és fogni a kis kezét állandóan sokkal nehezebben haladnak előre mintha két egész ember küzd az előrehaladásért.

Nem is igazán értem valaki mit eszik egy sérülékeny virágszálon. Én a saját jellememben is komoly hibaként tartom számon a töketlenségemet és nap nap után próbálom leküzdeni. Hihetetlen számomra hogy vannak akik erre vágynak.

Az 54%-os pedig mélyen remélem hogy csak egy troll bár sajnos tényleg élnek ilyen szociális analfabéták akik szerint ha más nem majd az ököl jog győzedelmeskedik.

2017. okt. 15. 22:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!