Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim, titeket nem ijeszt meg, hogy ilyen kemények a nők?
Elképesztő, milyen asztalra csapós, kemény, határozott, katonás válaszokat tudnak itt adni egyes nők. Szinte még azt is hallani lehet, ahogy csattan az ostor, de komolyan. Ilyen "nincs apelláta, punktum, slussz passz" típusú hangvétel van sok nő válaszában - hozzáteszem, az életben is észrevehető ez a jelenség, a nők nagyon erősek lettek, a róluk alkotott eszménykép(érzelmes, törékeny, finom, stb.) egyre inkább a múlté.
Az itteni válaszokat olvasva ez az érzet bennem mindig felerősödik és egyben meg is ijeszt: lassan meg kell barátkoznunk nekünk, férfiaknak azzal, hogy a modern nő ilyen és kész? Hogy nem lacafacázik és asztalra csap, ha kell? Hogy egy kijelentésével tekintélyt próbál magának kölcsönözni? Hogy a férfiak túlszárnyalását tűzi ki célul, akár annak árán is, hogy sutba dobja a nőkről kialakult eszményképet, ideált?
Férfitársaim, rátok nem hat ijesztően ez a jelenség? Nem rémiszt meg titeket ez a fajta modern női attitűd? Mi a véleményetek erről?
Kérdező, te borzasztóan el vagy tévedve a "nő" és a "férfi" fogalmával kapcsolatban.
21L
Nem ijesztő, mert tudom hogy ez csak egy erőltetett színjáték. Veszekedtem már igen kemény kiállású nőkkel, öregasszonyokkal, de ha mondjuk érvelésre vagy higgadtságra került a sor akkor elkezdtek hisztizni, és semmi értelmeset nem tudtak mondani.
Csak egy férfiaktól eltanult szerepet próbálnak magukra erőltetni, ami soha nem fog működni, mert nem férfiak.
Csak rájuk lett kényszerítve ez a szerep, valójában nem ilyenek.
" lassan meg kell barátkoznunk nekünk, férfiaknak azzal"
Nem kell semmit sem. Ha akarod elfogadod, ha nem akkor hisztizhetsz és nem mész vele semmire, azon kívül hogy konfliktust és negatív érzelmeket generálsz.
Most olvasom, az itteni válaszolókra gondoltál.
Csak gyengék belül, és próbálnak erősnek, önálló független nőnek kinézni, ezért eljátszák a kemény, férfias szerepet. Egy normális nő nem a férfiakat akarja túlszárnyalni, (mert nincs kisebbségi komplexusa), hanem saját magát.
"Nem rémiszt meg titeket ez a fajta modern női attitűd?"
Nem. Állj le veszekedni egy nővel komolyabban, legyen benned az a szándék hogy bántani akarod, és pár perc múlva értelmetlen hisztiket fog dobálni feléd.
A férfias szerepű nők többsége nem erős, csak annak akar látszani.
És nem is ilyen nőket akarok felszedni, hanem keresek olyat aki elég nőies ahhoz hogy a saját szerepében maradjon. Nem lacafacázok.
"Hogy nem lacafacázik és asztalra csap, ha kell? "
12.: ne a szinted alatt állj le vitatkozni és akkor majd nem lesz olyan véleményed, hogy nővel nem lehet racionálisan vitatkozni, mert csak hisztizni tudnak ;)
23/N
Szoktam ilyen valaszokat irni. Itthon is megmondom a velemenyem a paromnak. Szerintem maximalisan kepes ferfinek erezni magat mellettem ettol fuggetlenul.
Eleg ciki, ha te csak egy elesett, szerencsetlen no mellett tudsz ferfi lenni. Tudod, ez ilyen “vakok kozott felszemu a kiraly”-osan hangzik.
"legyen benned az a szándék hogy bántani akarod"
Egy igazi férfi, wow...
Csak addig keménykednek a pitsák, amíg meg nem mutatod, hogy ki az igazán kemény kettőtök közül.
Mert hát ugye akárhogy is versenyezhetnek velünk, fizikai erőben nagyon el vannak maradva tőlünk, és ez így lesz még pár 10 ezer évig.
Szóval elég ezt demonstrálni nekik, és már rögtön nincs akkora arcuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!