Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfitársaim, titeket nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, titeket nem ijeszt meg, hogy ilyen kemények a nők?

Figyelt kérdés

Elképesztő, milyen asztalra csapós, kemény, határozott, katonás válaszokat tudnak itt adni egyes nők. Szinte még azt is hallani lehet, ahogy csattan az ostor, de komolyan. Ilyen "nincs apelláta, punktum, slussz passz" típusú hangvétel van sok nő válaszában - hozzáteszem, az életben is észrevehető ez a jelenség, a nők nagyon erősek lettek, a róluk alkotott eszménykép(érzelmes, törékeny, finom, stb.) egyre inkább a múlté.

Az itteni válaszokat olvasva ez az érzet bennem mindig felerősödik és egyben meg is ijeszt: lassan meg kell barátkoznunk nekünk, férfiaknak azzal, hogy a modern nő ilyen és kész? Hogy nem lacafacázik és asztalra csap, ha kell? Hogy egy kijelentésével tekintélyt próbál magának kölcsönözni? Hogy a férfiak túlszárnyalását tűzi ki célul, akár annak árán is, hogy sutba dobja a nőkről kialakult eszményképet, ideált?

Férfitársaim, rátok nem hat ijesztően ez a jelenség? Nem rémiszt meg titeket ez a fajta modern női attitűd? Mi a véleményetek erről?

2017. okt. 15. 21:32
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
36%
nem jelent semmit
2017. okt. 15. 21:33
 2/60 anonim ***** válasza:
78%

Miért csak elesett, önmagukért kiállni nem tudó, önálló vélemény nélküli nők közelében érzed magad férfinek?

23/N

2017. okt. 15. 21:34
 3/60 anonim ***** válasza:
4%
Á amúgy bújósak legyenek is ilyenek persze amit irok mindig az ellenkezojet éri el de mindegy
2017. okt. 15. 21:36
 4/60 A kérdező kommentje:
#2 Szerintem kell, hogy legyen a nőben egy bizonyos fokú "elesettség", "támaszra szorulás", hogy egy férfiból az igazi férfit kihozza. Na, ezek a dolgok vesznek ki a nőkből egyre inkább, de az élet mindenkit keményen megedz sajnos, ilyen világot élünk. Én nagyra nyílt szemekkel és meglepetten konstatálom mindig, ha egy asztalra csapós hangvételű női választ olvasok itt. Vagy csak én képzelem ezt bele?
2017. okt. 15. 21:39
 5/60 anonim ***** válasza:
80%
Érdekes, hogy meglep, hacsak nem most pottyantál ide valami múltszázadi regényből.
2017. okt. 15. 21:42
 6/60 anonim ***** válasza:
87%
Olyan világban élünk, ahol már a nőknek is ki kell állniuk magukért, és tegyék is meg, én azt mondom. Attól, mert hajlandó egy nő véleményt nyilvánítani és kiállni az igazáért (ha valóba jogos), még lehet valaki érzékeny nő. Nem látod, hogy a négy fal között milyenek, és fogadni merek, hogy otthon nem feltétlen dirigálnak és "csapnak az asztalra". Ha te ettől megijedsz, az a te dolgod. Magadban kell lerendezned.
 7/60 anonim ***** válasza:
71%

" Szerintem kell, hogy legyen a nőben egy bizonyos fokú "elesettség", "támaszra szorulás""

És miért is? Hogy ne sérüljön a kis egód?

8/60 anonim ***** válasza:
81%
4.: sajnálom, hogy te ezt így érzed. Ez sokat elárul arról, mennyire nem érzed magad teljes értékű férfinek erőfitogtatás nélkül.
 9/60 anonim ***** válasza:
48%
Engem nem zavar az ilyesmi. Mert velem valahogy nem is ilyenek a nők. Aki ismer, pontosan tudja, nekem aztán csapkodhat az asztalra, annak semmi eredménye nem lesz, mert leszarom. Az erőszakosságra mindig jéghidegen reagálok, amivel a másik fél nem tud mit kezdeni, max fortyog magában, de egy idő után belátja, hogy velem hiába próbál szarozni. Egyébként én egyenlő partnerként tekintek a nőkre és csak olyan kapcsolatban érzem jól magam, ahol egyenlő felek vagyunk. Ha nagyon becsicskul nekem valaki, azt hamar megunom és otthagyom. Ha pedig azt látom, hogy uralkodni akar felettem, akkor annyira rideg leszek vele, hogy a szibériai tél az semmiség ahhoz képest, és magától látja be, hogy én senkinek nem fogok behódolni.
2017. okt. 15. 21:43
 10/60 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ezzel az a baj, hogy te csak pasik-csajok szinten látod a nőket. Ők is emberek, akiknek a mindennapokban is ki kell állni önmagukért, ebben az esetben az elesett, támaszra szoruló embereket eltapossák. Nem bújhat mindig minden nő a pasija mögé.
2017. okt. 15. 21:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!