Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire gáz a "nyomulás"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire gáz a "nyomulás"?

Figyelt kérdés

Ha tetszik egy lány és sokszor írok neki, minden nap folyamatosan. Tudom hogy elvileg az lenne a jó, ha játszanám a nehezen elérhetőt. De folyamatosan ez van, hogy van 1 kiszemelt, és mellette csak dumálgatok a többiekkel, nekik ritkán írok vissza.

Aztán az lesz hogy a kiszemelt ezt megunja, és offol engem. A többiek közül aztán megint lesz egy új kiszemelt és újra és újra ez van.

De nem csak az írásnál hanem hogy sűrűn akarok találkozni azzal akivel alakulok.

Volt egy tizes csaj eleinte mindig csak odalöktem neki valamit, aztán talákoztunk egyszer ott már volt csók is, majd utána 1,5 (!) hét múlva, aztán már nem bírtam, mondtam hogy ő biztos másokkal is találkozgat. Aztán megsértődött ez van.

Azt mondják a lányok, hogy helyes vagyok. De állítólag a férfiaknál nem is ez a fontos hanem a szöveg meg a viselkedés, na már most ha helyes is vagyok, akkor fejben biztos valami gáz van velem? :(

Nagyon jó lenne egy biztos pont a párkapcsolatban.

Egyébként fordítva is volt olyan hogy néhány találkozó után azt akarta a lány hogy járjunk, én meg megijedtem, és utólag nagyon bánom.

25 F

2017. okt. 8. 22:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Basszus te minimum 10 évvel fiatalabb vagy agyban, mint testileg.. Ilyet se láttam még.

Egyrészt baromi nagy különbség van udvarlás és nyomulás között. Másrészt velem ne játszadozzon senki, pláne ne írogasson rajtam kívül még 20 csajnak. Nekem aki játssza a nehezen kaphatót, az felejtős. Aki nem mutat érdeklődést, az engem sem érdekel. Viszont a nyomulás az nagyon gáz. Nem mindegy, hogy mivel adod a másik tudtára, hogy vele akarsz lenni. De ezeket hiába magyarázza neked bárki, ez nem tanulható.

2017. okt. 8. 23:11
 2/6 anonim ***** válasza:

a nyomulás gáz..de nehéz megállni!

én is nehezen tudom visszafogni magam most van egy kiszemeltem és ő nagyon lazán veszi a dolgokat már egyszer találkoztunk és azt mondta még fogunk de én folyton aggódok, hogy nem ír, többet akarok megtudni róla :( tudom,hogy nem szabad erőltetni meg kérdezgetni főleg,hogy én vagyok a nő de egyszerűen egy szenvedés ez az egész

neked is azt tudom tanácsolni amit magamnak is,hogy legyél türelmes és majd minden alakul ha meg nem akkor ennek így kellett lennie

2017. okt. 8. 23:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is az ugrott be, hogy fejben kb 15 éves vagy:)
2017. okt. 8. 23:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Úristen.
2017. okt. 9. 05:13
 5/6 anonim ***** válasza:

"Másrészt velem ne játszadozzon senki, pláne ne írogasson rajtam kívül még 20 csajnak."

Miért játszadozás az, hogy ha egy srác párhuzamosan több lánnyal is ismerkedik?

Hiszen ha még nem jártok akkor nem tartoztok egymással "hűséggel". Ha komolyabbra fordul az már más tészta...

2017. okt. 9. 16:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert csak a kretének fűzögetnek egyszerre 20 csajt. Csak olyan párkapcsolatom volt eddig, ahol az első perctől kölcsönös szimpátia volt, és nem facebookon talált meg, meg nem írogatott ahelyett, hogy randira hívott volna.
2017. okt. 9. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!