Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nyomulás lenne ez nő létemre?
Van egy férfi,akit pár napja megismertem. Ő szólított le. Még csak a beszélgetésnél tartunk. Nem akarok nyomulósnak tűnni. De nekem nagyon tetszik ő,és szeretnék tőle komoly kapcsolatot.
Gáz lenne nőként elkérni az elérhetőségét?
Nem nyomulós, de én a helyedben még ismerkednék vele pár hónapig, és megadnám a telefonszámomat. :D
Ha már jobban megismertem, akkor szóba hoznám mi a női ideálja, tetszik-e neki valaki? Ha ezek után nem veszi a lapot, elmondanám mit érzek. Annó én így ismerkedtem meg a párommal, már 3 éve együtt vagyunl, s már együtt élünk.
Próbálkozz, de addig míg nem tudos a választ, próbáld meg nem beleélni magad, tedd azt is a pakliba, mi van ha elutasít.
Remélem segìtettem. :)
21/N
Nem nagyon értem a helyzetet. Leszólított az utcán, és mindennap találkoztok egyeztetés nélkül is?
Néhány nap után nekem már eszembe jutna, hogy bemutatkozzak, vagy meghívjam egy kávéra, bármire - nem tartanálak nyomulósnak, de szerintem várj még, hogy mennyire határozott.
Nem lenne nyomulás. És miért nem akarsz nyomulósnak tűnni? Megbüntet isten egy villámmal mert megszegted a dogmát, és nem a könyv szerint élsz? :D
(felejtsük már el a hülye elavult társadalmi elvárásoknak való megfelelést, és a mások által kialakított értelmetlen szabályrendszerek között élést... Mellesleg, ha egy férfinak tetszik egy nő, akkor semmi sem nyomulás, ez csak a nőknél van máshogy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!