Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti nyomulásnak veszitek, ha egy nő kezdeményez?
Ha teljesen ismeretlenül írna akkor furcsálnám a dolgot, de visszaírnék neki max. óvatosabb lennék.
Azt meg fogjuk már fel, hogy EZ NEM NYOMULÁS! Úgy vettem észre, hogy a mai lányok még akkor sem írnak egy férfinak facebookon, ha már tart az ismerkedés, beszélgetés ami elég lelombozó. Udvarolni a randin szokás nem facebookon, ott beszélgettek ami nem udvarlás és pláne nem nyomulás.
A férfiaknál ugyanaz van ebben, mint a nőknél:
Ha egy nekünk vonzó, szép ember kezdeményez nálunk, az minket sem zavar.
Az udvarlás nyűg, nincs varázsa. Azt szeretem, ha kvázi nincs udvarlás, mert egyformán keressük egymást, egyformán érdeklődünk és nem játszmázik arra, hogy meghódítsam, meg nem jön a női magazinokban hallott vadászösztön ostobasággal. Szóval kedves kérdező, nem veszem nyomulásnak és tetszik, ha egy nő ki tudja nyilvánítani, mit akar. Ha a szimpátia kölcsönös, én is rákapcsolok. Ha meg nem, nos közömbösen viselkedek, vagy megmondom kerek-perec.
26/F
"mert egyformán keressük egymást"
köszi előző, kimondtad a lényeget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!