Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúkat zavarja ha a lány kezdeményez? Fiúk nálatok mi az ami még nem számít nyomulásnak?
Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat.2013. okt. 24. 18:13
1/5 anonim válasza:
Nem zavar, megkönnyíti a dolgunkat.
2/5 anonim válasza:
nemzavar! sőt! jobban szeretem ha nem egy "olyan szekér után futok, ami ugysem vesz fel" :DD
3/5 anonim válasza:
Nem zavar. Ha nem ráncigál be a bokorba és nem kezd el szó nélkül leszopni, az még nem számít nyomulásnak.
4/5 Moszuke válasza:
a szekeres hasonlattal élve:
én nem szeretem ha alám basszák a szekeret. hadd fussak a szekér után, ami majd szépen megáll ha meg akar állni.
tudod ez az élet rendje.. a fiúk szeretnek hódítani a lányok pedig szeretik azt ha behódolhatnak.
csak most ez kezd kicsit elkorcsosulni. ezért látni annyi metroszexuális fiút és "talpraesett"/nyomulós csajt.
5/5 anonim válasza:
Én örülnék neki, ronda srácként különösen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!