Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi az a minimum egzisztencia,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a minimum egzisztencia, aminél el lehet kezdeni ismerkedni nőkkel?

Figyelt kérdés

Nettó 240e + 40e cafetéria / hó + saját használatra is céges autó már elég lehet ahhoz, hogy szóba álljon velem akár egy nő is?

Maholnap 30 leszek, és még semmilyen kapcsolatom nem volt, sem pedig szex, mert az ismerkedéseknél az esetek 99%-ban karcsúnak ítéltetett a pénztárcám az adott randipartnerem szerint. :(

2017. okt. 6. 23:10
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem meg rohadtul nem a pénztárcád probléma.

Érdekes én valami csoda folytán akkor találtam inkább nőket amikor anyámmal éltem munkanélküliként.

Amúgy meg kíváncsi vagyok hogyan megy nálad egy randi. Átadod a fizetési kivinatod és elmondod mennyit kapsz szépkártyára majd várod, hogy az adott nő megfelelőnek találja az összeget vagy sem? Alapból, ugyan mi közük hozzá? Ha ennyire erre van kiélezve randi alkalmával egy beszélgetés, hogy mennyit keresel és milyen anyagi dolgokat tudsz nyújtani akkor nyugodtan küldd el őket melegebb frappánsan éghajlatra vagy egyszerűen köszönd meg a türelmét és hagyd ott abban a pillanatban.

2017. okt. 6. 23:47
 12/31 A kérdező kommentje:
Eddig konkrétan minden randin ha nem is második, de az első kérdések közt volt a részükről a munkám, van-e saját autóm és lakásom. :/
2017. okt. 6. 23:48
 13/31 A legrosszabb ***** válasza:
42%

Szerintem teljesen jó fizu, de attól is függ, hogy mire költöd. Ha mindennap elpiálod, az nem feltétlenül vonzó, mert azt feltételezik rólad, hogy felelőtlen, s céltalan vagy. Ha ráülsz és kotlasz rajta évekig, az sem igen optimális, mert azt gondolhatják, hogy zsugori sóher vagy. Egyensúlyt kell találni aközött, hogy mennyit teszel félre, mennyit költesz, s mire költöd. Ha látják, hogy a nevetséges fizetésedből mindig tudsz félretenni úgy, hogy nem hanyagolod el magadat, a lakásodat, a kocsidat, a baráti körödet, akkor talán még a gyerekük apját is meglátják benned. Csak éppen a tisztelt nők azt nem fogják fel, nem értik meg, hogy senki nem szarja a pénzt, s ha valaki jól akar keresni, az vagy végigtanulja a húszas éveit az iskolapadban, hogy később ne valami tróger pozícióban találja magát, vagy elmegy 18 éves korától 16 órázni, trógerkodni, hogy jusson valamire. És bizony elvárások vannak. Megnézik, hogy mennyi idős vagy és az alapján ítélkeznek, hogy addig mit értél el, miközben ők az egyetemi végzettségükkel, meg a havi 300 ezres fizetésükkel otthon szerencsétlenkednek apucival, anyucival 30 évesen, de egy 22 éves, nem vicc, 22 éves pasastól elvárnak külön lakást, autót, mindeközben az ominózus faszi azért párhuzamosan végezzen egyszerre két egyetemet. Egyszóval nonszensz az az elvárás, amit a nők támasztanak a férfiakkal szemben Magyarországon. Azt hiszik, hogy a férfi naponta 24 órából 20-at dolgozik, 20-at tanul, 20-at sportol, 20-at velük foglalkozik, 20-at szórakozik, 20-at a hobbijára áldoz, 20-at kirándul, 20-at a szociális hálózatának kiépítésére fordít, 20-at művelődik stb. Tisztában vannak a nők azzal, hogy ők mit keresnek? Körülbelül egy élő szövetet a fémvázon. Ja és természetesen mindenféle egyéniségre jellemző hiba kizárva. (Rossz helyen lévő anyajegy, barna szemszín helyett kék szemszín, félárnylatnyival világosabb hajszín, az elvártál 3 és fél centivel alacsonyabb magasság stb.)

Zárásképpen csak ezt linkelném: [link]

2017. okt. 6. 23:51
 14/31 anonim ***** válasza:

nem a fizetésed miatt nincs nőd

ha így folytatod, nem is lesz

2017. okt. 7. 01:46
 15/31 anonim ***** válasza:
Gáz vagy és a büdösebb fajtából! :D
2017. okt. 7. 02:03
 16/31 anonim ***** válasza:
Dárius kincse is kevés lenne.
2017. okt. 7. 05:51
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Van autom van lakasom szal ezeket nem varom el

Ha van neki is az jo de amugy tenyleg nem erdekel

Ami a fizetest illeti megtudjon elni belole es minden honapban letyen felreteve tartaleknak

De amint latod ez sincsen osszeghez kotve

Ha netto 80e tudja teljesiteni akkor is megfelelo

Ram nem kell kolteni ha kedvessegbol kapok valami apro dolgot okes ! De vagyobokat nem szorjon mar el ram ! Azt nem szeretem

Aprosag pl egy csoki vagy barmi hasonlo

Ezeket amugy is viszonzom :-)

2017. okt. 7. 06:50
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Az unalmas jófiú és a bunkó, agresszív között azért vannak ám fokozatok.

Azt sem értem, hogy az első randikon hogy kerül szóba a nettó bér. Közel 6 év és egy gyerek után sem tartom számon fillérre, hogy mi áll a párom bérpapírján.

Szerintem itt nem a kereseteddel van a gond, hanem a felfogásoddal.

2017. okt. 7. 07:58
 19/31 anonim ***** válasza:
73%
A szimpla létezés.
2017. okt. 7. 08:26
 20/31 anonim ***** válasza:
56%

Nem unod még ezeket a kamu kérdéseket?

Figyelj, én is ismerek pénzre hajtó csajt, aki "véletlenül" mindig egy kövér/suttyó, de anyagilag jól eleresztett fazonhoz csapódik pár hónapra... de az egész környezetemben, több száz ember közül 1-2-t! Nem pedig az összes nőt, akivel csak megismerkedtem... És azok a golddiggerek sem mondják direktbe a férfiak szemébe, hogy nekik a pénz kell, nem hülyék, hogy így lejárassák magukat, istenem... Mindig találnak valami ál-indokot, hogy lerázzák a bepróbálkozókat ("nem keresek komoly kapcsolatot" stb.) Szóval a te nagy élményed, amit itt igyekszel beadni, akkora kamu, mint ide Lacháza.

Egyébként, kisfiam, nem tudom, honnan ez a szekérderéknyi frusztráció, ami megsavanyodott benned, de tuti, hogy lóf.szt nem keresel, nemhogy nettó kettőnegyvenet. Valószínűleg valami suttyó, életképtelen nyakszakáll vagy, aki az életben nem ment még nő egyméteres közelébe, és most egyszerűbb neked ilyen kamu kérdésekkel nyugtatgatni a pici lelked, hogy ha még jól keresnél is, akkor sem kellenél a csúnya, pénzéhes nőknek... Áá, nem a te hibád, hogy értelmes csaj nem áll szóba veled... Dehogy... a gonosz, anyagias társadalom az oka mindennek... Szánalom vagy.

2017. okt. 7. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!