Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan, aki hozzám hasonlóan +24 éves korára semmire nem vitte még az életben és a párkapcsolatban?
Másfél év már semmi.
Szerintem ne a hozzád hasonló embereket keresgéld, hanem igyekezz tanulni, és nem csúszni az egyetemmel, hogy másfél év múlva már valóban elkezdhess dolgozni.
Egyébként a leírásod alapján úgy tűnik, hogy a családod sem gazdag. Szociális támogatásokat nézegettél, igényeltél már?
21/L
#1: Egyke vagyok és szoc. támra nincs lehetőségem.
#2: Azért vetettem fel ezt a kérdést, mert azt látom, hogy sokan már 20-22 évesen komoly munkahelyeken dolgoznak és milliós autóval járnak mindenhova én meg jelenleg is buszozok, mert benzinre sem lenne pénzem nemhogy kocsira.
Én 29 éves vagyok, jelenleg átlagon felül keresek, igaz nem milliókat havonta. (350 bruttó)
Most kezdek egyenesbe jönni anyagilag, mert sajnos hirtelen - 1 hét alatt - kellett autót venni munka miatt, és sikerült belenyúlnom egy olyanba, amire a vételárat 2x ráköltöttem jelenleg.
Tehát most tudok elkezdeni úgymond félretenni még az eleve meglévő lakástakarék mellett.
Az ajándékozás és miegymás simán megy, karácsonyra is vettem anno mindenkinek a közeli családban, és nem is ürültem 0-ra.
Bár a kocsi miatti kiadások miatt tavaly és azelőtt nem voltam, de idén is összejött egy külföldi tengerpartos nyaralás.
A párkapcsolatokban jelenleg 0 tapasztalatom van, az ágyban szintén, tehát szűz vagyok.
Nem akarlak elkeseríteni, de azt kell mondanom, hogy az általam meglépett szint is kevés a nőknek sajnos. Nekem az autóvásárlásnál a kis fogyasztás, olcsó fenntarthatóság volt a szempont, mert nem akarok semmire többet költeni, mint amennyi szükséges. A-ből B-be vigyen el, és kész. Ha munka miatt nem kellett volna megvennem, a mai napig tömeg közlekednék szerintem, mert az lenne a legolcsóbb és a legkényelmesebb.
Szóval elmondom, hogy ha 500k-s havi fizut el tudnád érni, akkor is csak belépő szinten válogathatsz az átlag alatti nőkből kb.
Hát én is 350 bruttót keresek és átlagonfelüli nőm van... Szóval az előttem lévő elmélete megbukott.
Próbálj minél többet dolgozni, akkor lesz pénz kajára és kondibérletre. Egy diákmunkás legrosszabb esetben nettó 650-et kap óránként, de a 750 a jellemző. Ha havi 100 órát dolgozol a 70 ezer meglehet, amiből már sok mindenre futja diákként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!