Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan, aki hozzám hasonlóan +24 éves korára semmire nem vitte még az életben és a párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
24 éves egyetemista vagyok, még legalább 1,5 év a diplomáig és amellett, hogy soha nem volt még barátnőm (csók sem) egzisztenciálisan totál 0 vagyok. A bankkártyámon jelenleg 20 ezer forint van. Hiába dolgoztam rengeteget diákmunkásként, összesen nem kerestem még 500k-nál többet egész életemben. Ha még ez sem lenne elég, alkatra sem vagyok férfias (alacsony és vékony vagyok). Természetesen kondibérletre és normális kajára sincs pénzem. Általában a reggelit mindig kihagyom, hogy maradjon pénzem délután valami olcsóbb kaját venni (amivel ki tudom húzni vacsoráig) aztán este meg eszek otthon valamit, amit a szüleim éppen főztek. Szüleimmel élek és fizetés hiányában arra sem lenne pénzem, hogy esetleg valami ajándékot vegyek a képzeletbeli barátnőmnek Valentin napra vagy karácsonyra. Arra lennék kíváncsi, hogy van-e köztetek olyan, aki már elmúlt 24 éves, de 0 félretett pénze van, nincs kocsija/háza és jelenleg is szűz. Ha van ilyen, akkor írjátok le, hogy mit tanultok, mi a végzettségetek és hány évesek vagytok. Köszi.2017. szept. 24. 13:33
21/22 anonim válasza:
24 évesen nősültem. Volt két mélytányérunk, meg két kanalunk (Azt is a kórház étkezdéjéből kölcsönöztük.) Olyan albérletben laktunk, hogy ha este tízkor kifogyott a kályhából az olaj (márpedig rendre megtette a tróger!), akkor reggelre befagyott a pohárban a víz.
Na és? Mit számít? Túléltük, megerősödtünk tőle. Lassan meglett mindenünk, gyerekeink születtek, egyre nagyobb lakásba/házba költöztünk. Így szép az élet, ha folyamatosan van hova fejlődni. Amikor egy nyavalyás hajszárító megvétele is boldogság! Amikor tudsz örülni minden apróságnak.
22/22 anonim válasza:
24 evesen a beteg apammal elek, nem tudok beleadni a rezsibe se. Kapcsolatra nincs idom se erom a melozas miatt. Szuksegem sincs rá mert eleg nag teher lenne. Itt ilyen. Megszokod vagy te is emigralsz szepen, mint az ertelmesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!