Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a minimum egzisztencia, aminél el lehet kezdeni ismerkedni nőkkel?
Nettó 240e + 40e cafetéria / hó + saját használatra is céges autó már elég lehet ahhoz, hogy szóba álljon velem akár egy nő is?
Maholnap 30 leszek, és még semmilyen kapcsolatom nem volt, sem pedig szex, mert az ismerkedéseknél az esetek 99%-ban karcsúnak ítéltetett a pénztárcám az adott randipartnerem szerint. :(
Eddig majdnem az összes nő erre hivatkozott, amikor arról döntött, hogy nem lesz folytatás. Egy-kettő volt, aki annyit még hozzátett, hogy unalmas jófiú típus vagyok, és így csak még gázabb, hogy nincs annyi pénzem. (Ez mondjuk még régebben volt, amikor még a legelső munkahelyemen voltam közalkalmazotti minimálbéren.)
Nem igazán tudom, mit takar az unalmas jófiú típus, de ha azt várják, hogy bunkó legyek és verjem őket, akkor inkább maradok magam.
Én nálad is rosszabb helyzetben vagyok, mert egyrészt töredékét keresem a te fizetésednek, másrészt pedig idősebb vagyok nálad jó néhány évvel.
Egyébként, ez az "unalmas jófiú" kifejezés fog egyszer a sírba vinni, ezt tényleg nem értem, hogy mit akarnak a nők! Ha teszem azt, valaki jól fejbe verné őket, miután ezt a jelzőt közlik az illető férfivel, akkor szerintem megbánnák, hogy ezt mondták, mert meg lehetne tőlük kérdezni utána, hogy "Tessék itt van, kaptál egy jó nagyot, most már ugye nem vagyok jófiú?"
Ami a pénzt illeti, azt is lehetne mondani nekik, hogy "Ismerkedj pénztárcákkal meg bankkártyákkal, vagy pedig lottózzál, ha olyan sok pénz kéne neked!"
Előbb fogok a Holdon táncolni, mint a nőket megérteni!
Nekem konkrétan félbe kellett szakítani az egyetemet családi tragédia miatt.
Most csinálom az utolsó két tárgyat és utána államvizsga, persze immáron levelezőn munka mellett.
A vicc az, hogy szinte csak átlagos, visszafogottabb nőknél próbálkoztam eddig is csak. A darázsderekú fitnessz műbabáktól eleve futkos a hátamon a hideg, egy nőn igenis legyen kis húsi itt-ott, persze az izléses határon belül.
Aki meg a műkörmös divatcica, arról meg elrí, hogy az Aladdin barlangja is kevés az igényeihez, szóval eleve OFF.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!