Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy komolyodjak meg?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok és nagyon sokan neveznek gyerekesnek, mások meg koravénnek. Ez mégis mit jelent? Számomra teljesen ellentétesen hangzik a két szó, mégis gyakran illetnek mindkettővel.

Volt már egy komoly kapcsolatom, és a problémák ellenére próbáltam az illetővel maradni. A koravén jelzőt erre kaptam. A gyerekességet meg úgy általában, de itt is gyakran aggatják rám az oldalon.

2017. okt. 4. 10:47
 1/6 A kérdező kommentje:

De amúgy főleg azt mondják rám élőben vagy akikkel beszélgetek, hogy túl komoly vagyok és lassítsak

Szóval akkor HOGY LEGYEK KEVÉSBÉ KOMOLY? :)

2017. okt. 4. 10:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Most akkor komoly akarsz lenni vagy sem?
2017. okt. 4. 10:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Inkább laza, felszabadult szeretnék lenni
2017. okt. 4. 10:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Szoval ugy akarsz laza lenni, hogy magadra erolteted?
2017. okt. 4. 12:43
 5/6 anonim ***** válasza:
kicsit összezavartál :s
2017. okt. 4. 13:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Azt a gyerekes dolgot úgy értik, hogy folyton szülni akarsz? Vagy hogyan?

De amúgy nagyon egyszerű, legközelebb kérdezd meg tőlük, és szólj rájuk, hogy olyan szájbarágósan kéred a választ, ahogy még egy két éves kisgyerek se tudja félreérteni :)

2017. okt. 4. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!