Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan komolyodjak meg? (továbblent)
bocsi hogy ebbe a kategoriába raktam:))
amugy 14/l vagyok, és szinte 110%ban örült:D
de most megakarok változni komolyabb akarok lenni, mert vannak rossz szokásaim, mint pl hangossan kitörök a nevetésből és egyszerüen nemtudom abba hagyni, mindenen nevetek, 1 viccen akármég 1 hétre rá id elkap a nevetés ha eszembejut.
hogy változzakkmeg??
normális válaszokat lécci!
14/L
Ha ez te vagy akkor nem tuc megváltozni nevetést nem lehet visszafojtani
ADD ÖNMAGAD
"Inkább utáljanak azért aki vagy minthogy azért szeressenek aki nem vagy"
ha társaságba vagyok akkor ott az idő 80% röhögés.ha korod beliekkel vagy együtt akkor ez normális persze felnőttek előtt nem illendő amúgy én is 14 vagyok.
ez jó. én is ilyen vagyok. Szeretik ám az emberek.;D Akit idegesít visszafogom magam, aztán ennyi.:D Majd idővel megkomolyodunk..:))
16/L
Nekem szimpatikus lennél így :)
17/f
:)).
legtöbben szeretnek is.:) de néha ugyérzem hogy túlzásba viszem:S meg van 2 srác az osztályból aki kb ezért utál szinte..-.-:|
2 srác miatt ne fájjon a fejed :D
Az persze sose gond, ha kicsit oda akarsz figyelni a viselkedésedre...de ne vedd a szívedre, ha ennek ellenére néhányan nem tartanak sokra. Ő bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!