Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy komolyodjak meg? Így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy komolyodjak meg? Így sose fogok tudni beszélni vele.

Figyelt kérdés
VAn egy pasi, 2 éve szerelmes vagyok bele. Szegénykém próbálkozik beszélgetni velem, de én ha meglátom, a szívem a torkomba, a gyomrom összerándul, és megnyikkanni se tudok. Ránézni főleg nem. Ez ellen lehet kezdeni valamit?:S
2009. dec. 3. 21:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Na ezt nevezem szerelemnek a javából.....

Irigylem a pasit. Szerintem ez gyomorgörcs csak addig fog tartani, míg egyszer ki nem bököd, hogy szereted.

Egyébként ez sokaknak probléma, mert sokak azt hiszik, hogy az ellenkező neművel másképp kell beszélni. Az én jól bevált taktikám: A nőket is ugyanúgy kezelem, mintha a haverjaim lennének. És működik a dolog... Sok humorral nagyon jól elvagyunk. Néha egy pici romantika, ha olyan a leányzó... ja és persze kevesebbet káromkodom... :)))

2009. dec. 3. 22:02
 2/16 anonim ***** válasza:

:D

Aranyos:):D

Amugy, ö is probál veled beszélni, ergo bejössz neki..tehát cink nem lehet ha mondjuk vmi ismeretlen, vagy valaki más lenne.

És ott az msn, ha tényleg nem megy élöben, kezd el msnen, és aztán megnyilsz élöben is.

17/f.

2009. dec. 3. 22:02
 3/16 anonim ***** válasza:
Ja, és mindig legyen előre kitalált beszédtémád. De főleg kérdéseid legyenek a pasihoz.
2009. dec. 3. 22:03
 4/16 anonim ***** válasza:
Ez csak valami zavar. El fog múlni ez az érzés és akkor majd nem marad semmi és két hónap mulva szakítotok.
2009. dec. 3. 22:06
 5/16 A kérdező kommentje:
Hiába akarnám haverként kezelni, ha sehogy nem megy mert amint meglátom, mintha nem is én lennék. Egyszerűen bekattanok vagy nem is tudom hogy mondjam...:S
2009. dec. 3. 22:08
 6/16 A kérdező kommentje:
Msnjét nem tudom, nem sikerült odáig eljutnunk :D:S
2009. dec. 3. 22:09
 7/16 anonim ***** válasza:

22:02-es vagyok..

Hát, probáld leküzdeni, rossz csak nem lesz belöle.

Kérd el az msnjét:D

2009. dec. 3. 23:49
 8/16 anonim ***** válasza:
Egy kósza hányás, mint South Parkban, és eltűnnek a problémák, legalábbis amiket felsoroltál. Élő (!) lánnyal (!!) még vadabb is lenne a jelenet :)
2009. dec. 4. 03:01
 9/16 anonim ***** válasza:
a próbál vele beszélni, ergo bejön neki azért eléggé eröltetett gondolatmenet... Egy ilyen totális blokk majd' minden alkalommal azért eléggé látványos, és nem kell sok logikai érzék, hogy rájöjjön, levegye a helyzetet az egyéb jelekből. Lehet hogy kedves akar lenni, és nem felcsípni. Sajnálom, de ha 2 év alatt nem történt semmi, akkor nem olyan biztos, hogy ezek után fog. Bocsi
2009. dec. 4. 03:02
 10/16 anonim ***** válasza:

aéert történhet....

Lehet a fiú is nehezen barátkozik és ő se tudja hogyan kezeljen de probálkozik..

2009. dec. 4. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!