Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy komolyodjak meg? Így sose fogok tudni beszélni vele.
Na ezt nevezem szerelemnek a javából.....
Irigylem a pasit. Szerintem ez gyomorgörcs csak addig fog tartani, míg egyszer ki nem bököd, hogy szereted.
Egyébként ez sokaknak probléma, mert sokak azt hiszik, hogy az ellenkező neművel másképp kell beszélni. Az én jól bevált taktikám: A nőket is ugyanúgy kezelem, mintha a haverjaim lennének. És működik a dolog... Sok humorral nagyon jól elvagyunk. Néha egy pici romantika, ha olyan a leányzó... ja és persze kevesebbet káromkodom... :)))
:D
Aranyos:):D
Amugy, ö is probál veled beszélni, ergo bejössz neki..tehát cink nem lehet ha mondjuk vmi ismeretlen, vagy valaki más lenne.
És ott az msn, ha tényleg nem megy élöben, kezd el msnen, és aztán megnyilsz élöben is.
17/f.
22:02-es vagyok..
Hát, probáld leküzdeni, rossz csak nem lesz belöle.
Kérd el az msnjét:D
aéert történhet....
Lehet a fiú is nehezen barátkozik és ő se tudja hogyan kezeljen de probálkozik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!