Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy komolyodjak meg? Így sose fogok tudni beszélni vele.
Figyelt kérdés
VAn egy pasi, 2 éve szerelmes vagyok bele. Szegénykém próbálkozik beszélgetni velem, de én ha meglátom, a szívem a torkomba, a gyomrom összerándul, és megnyikkanni se tudok. Ránézni főleg nem. Ez ellen lehet kezdeni valamit?:S2009. dec. 3. 21:54
11/16 A kérdező kommentje:
Hát nehezen barátkozik az tény. Meg tapasztalatlan is a drága :D Amúgy ha ez számít: én 19L ő 25F
2009. dec. 4. 11:26
12/16 anonim válasza:
Nem eröltetett gondolatmenet..mivel nem tudnak beszélni, mert lefagynak, ebböl lehet arra következtetni h bejönnek egymásnak.
13/16 A kérdező kommentje:
ááh.. szerintem feladta szerencsétlen. Ma összeszedtem magam, tudtunk volna beszélni, de nem jött oda...:S szerintem... így jártam:(
2009. dec. 4. 17:32
14/16 anonim válasza:
És még azóta is ezt gondolod, hogy igy jártál?
15/16 A kérdező kommentje:
Nem! :D Összejöttünk februárban:)
2010. ápr. 18. 21:39
16/16 anonim válasza:
jujj dejóóó:DDDD
Nem tudtam én azt úgy elfogadni, hogy csak úgy marad mint ahogy akkro volt:DD
Gratulálok:DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!