Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túl naiv vagyok? :' ( (továbblent)
Figyelt kérdés
van 1 srác.. aki nemrég még 'odáig volt értem' olyanokat írogatott hogy mit tudnék vele elképzelni a jövöben énmeg mondtam hogy nemtudom őmeg elkezdi hogy: hát én valahogy ugy hogy eggyütt öregedünkmeg és lesznek gyerekeink" eleinte nagyon kedves volt. aztán összevesztünk. mostmeg összevissza kavar mindenkivel (a legjobb b.nömmel is -.-) aztán elkezdi neki hogy ő öngyilkoslessz ha ő is nem-et mond neki..
szerintem mindenkinek ilyeneket mond:SS. vagynem? vagy énvagyok túl naiv vagy miii??? 15/l
2011. szept. 6. 18:49
1/9 anonim válasza:
Úgy tűnik a barátod nagyon buta ember, de általában az emberek szoktak ilyeneket mondani egymásnak, és gyakran nincs belőle semmi.
3/9 anonim válasza:
Igen, naiv vagy, és előbb tanulj meg írni, mert kapásból 10 helyesírási hibát fel tudnék sorolni...
5/9 anonim válasza:
Most tanuld meg, hogy sok pasi a csillagot az égről is.
6/9 anonim válasza:
Inkább rossz emberismerő, ha nem csak szánalomból álltál szóba vele.
7/9 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 19:11
Direkt hagytad ki az állítmányt? :D
8/9 anonim válasza:
Szánalmat akar ébreszteni. Lúzer csajozási technika.
9/9 anonim válasza:
Adok én neked lányom.A szádba egy nagy...
Idióta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!