Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök neki, vagy én vagyok már megint túl naiv? Lent bőv.
Pár hónapja ismerem a srácot,nemis beszéltünk meg semmi,és ma éjjel buli volt, ő is ott volt,és én a DJ mögött toltam, és ma reggel mikor hazaértem rám írt,hogy: "Megállás nélkül végig nyomtad,jól tolod,hogy bírod?" És.. keveset írtam neki,mert nagyon fáradt voltam,ilyet szól: :( Írjál sokat. :D És mondta hogy baromi jó testem van. És fogszabim van,és kérdezi hogy mikor veszik le? Mondom nem tudom. Ilyet szól,hogy: "Szerintem így is jó vagy. ;) De ha leveszik akkor nem csak a disco,hanem a házatok előtt is fognak sorakozni." Meg hogy közelről látta a fenekemet,és hogy jóóóóóó seggem van,ott táncolt mellettem.
Ezek szerint?
16L / 18F
Bejössz neki ez tény.
De ha ennyit beszél a fenekedről,testedről igy szerintem is csak szexet akar.
Ne legyél naív.
Szakítás után az ember nem kezd el rögtön új kapcsolatot keresni, hanem a régi helyett kell neki valami pótlék, általában szexuális kielégülés. Ismerkedj vele bátran, de tudjátok, hogy hol a határ
jóóóóóó segged van?
Atyaég. Ez egy idióta. A helyedben menekülnék.
Egy komoly kapcsolatot akaró, normális férfi nem mond ilyet.
mark86
Tipikus komolytalan hülyegyerek duma...
Tudja hogy esetleg szorongsz a fogsz. miatt,egyből azt dicséri (itt már meg vagy fogva),jó a segged,jól nyomtad,meg akar dugni...
Jaa nem olyan,persze szegénynek más miatt ment tönkre a kapcsolata,komoly nője lehetett ha ilyet be tudtak neki beszélni. Gyerekes,naív kérdés,2 hét múlva jöhetsz:
Csak arra kellettem neki? Olyan aranyos volt,...stb kérdéssel.
Ne fűzz nagy reményeket hozzá...extra átlátszó
Igaza van a többségnek.Sajnos egy komoly szándékú pasi nem a szex tmakört célozza meg rögtön. Most szakított, vágyik egy búfelejtőre.
Ez a realitás.
Viszont könnyen kiderül, hogy mennyire foghattad meg alapban, mert ha nem adod neki lapot és közömbös maradsz, akkor vagy elunja (ezesetben reménytelen) vagy tmát vált.
"ilyet szól" "ilyet szól"
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Téged sem az eszedért szeretnek.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!