Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? (továbblent)
Figyelt kérdés
A barátommal 2 hete vagyunk együtt.. nagyon nagyon szeretem és ugytudom őis engem de az exem mindig be kavar.. nekem is mondja h Zoli eztcsinálta ezelőtt meg azt.. és Zolinak is mindenfélét mond rólam ami nemis igaz.. most leüssem az exem vagy hadjam szónékül??:(( kérlek segítseteek:((2011. jún. 24. 16:49
2/4 anonim válasza:
beszéld meg a barátoddal ezt, h nem hagy békén az exed és ne higyjen neki, semmi nem igaz, amit mondd, csak be akar kavarni nállatok. aztán írd meg az exednek, hogy volt, ami volt, de végetért, ne legyen féltékeny a boldogságotokra.
3/4 anonim válasza:
Meg 2 hét alatt nagyon nagyon szereted? Kb. 18éves vagy?
4/4 anonim válasza:
Inkább szakíts meg vele minden kapcsolatot, ha meg összefuttok véletlen akkor küldd el a fenébe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!