Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? :S
Nem kel mindent elhinni a jósnőnek se!
Hátha még visszafordítható, akkor én biztos leülnék a volt párommal, és megbeszélném vele, és visszamennék hozzá!
Szerintem egy idióta vagy, hogy egy ekkora marhaságot elhiszel, annak ellenére, hogy látod mi az igazság.
Házat jósolt, meg autót, meg pasit?
Ez tényleg elképesztő, ezek a dolgok valóban senki mással nem hozhatók kapcsolatba rajtad kívül.
Sokat fizettél neki?
A jósnő miatt hagytad ott a barátod? Ha így van, nemhogy nem integetnék, de még le is köpnélek a kocsiból. Viszont most ne sirjál, ha ennyi eszed volt, most viseld a követekzményeket. Vagy menj el újra a jósnőhöz. :D
Ehh... :/
Az a helyzet, hogy hiszünk neki, mert több embert is ismerek aki nála volt, és tényleg megmondta a dolgokat, és bevált mindenkinek...
A probléma az, hogy az ex már összejött egy másik csajjal, sőt valószínű már akkor is volt valami a másik csajjal mikor velem volt, mert szakítotunk, és pár napra rá már vele volt.. :(
Nem szoktam ilyet mondani, de ez egyszerűen szánalmas :C
Hagyd békén a volt barátodat, lehet, hogy boldog és egyébként is, valószínűleg jobbat érdemel!
Ez tök érdekes, én is ismerek olyanokat akik kártyából olvasnak, de ilyen konkrétumot nem tudnak "megjósolni", kiolvasni... Ők nem adnak igen, nem válaszokat, tárgyi vonatkozásban meg pláne. Az hogy véletlenül bevállt a "megjósolt" dolog, az azért lehet mert önbeteljesítetted... Azokat a dolgokat te irányítottad úgy (meg az ismerőseid), mert előre elültette a fejedben a magokat. Az ilyen nem jósnő, hanem kuruzsló...
A kérdésedre válaszolva, ha nem szereted a barátodat akkor hagyd ott. Ne költözz össze vele.
9:04-es vagyok.
Amúgy hány évesek vagytok? Mert amúgy ebből a színvonalból 16-nál többnek nem nézlek (a fogalmazásodból ítélve), de mégis összeköltözésről van szó, szóval feltételezem azért idősebb vagy ennél. Én úgy gondolom, hogy érzelmileg éretlen vagy még, és könnyen befolyásolható (ezt használta ki a "jósnő"). Egyetértek azzal aki azt mondta, hagyd békén az exedet is. Te magad se tudod mi a jó neked, és mit akarsz.
27/n
Na figyelj! A jósnők kamuznak. A maják is jósolgattak akkor a sámánok voltak a jósnők. Szal ha 2012-ben nem lesz világvége akkor az összes ilyen jósnő, jővőbelátó kamu! Maximum régen lehetett valami valóságalapja, pl görögöknél vak jósok stb de szerintem azok sem voltak igaziak. Szal felejtsd el ezt a dolgot. A sorsod magad írod nem holmi jósnő.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!