Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit kellene tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nikuska94 kérdése:

Szerintetek mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez most lehet, hogy hosszúra fog sikeredni, de muszáj tennem valamit. Szóval... a barátommal lassan fél éve vagyunk együtt. Elég nehézkesen jöttünk össze (ez egy másik történet lenne), de megérte várni rá. Nekem ő az első barátom, ezért próbálok mindent jól csinálni. Szóval májusban összejöttünk és egy nagyon szép nyarat töltöttünk együtt. Elmentünk nyaralni, és szinte minden nap együtt voltunk. Életem legszebb és legboldogabb nyara: így jellemezném.

De... jött a szeptember. Azt tudnotok kell, hogy a szülei elváltak, anyuka: fél órányi vonatútnyira lakik. A barátom ott tanul, Debrecenben. De ezzel nem volt probléma, hiszen az egész hétvégét együtt töltjük, és a héten egy nap délután elvonatozok hozzá, és estig együtt vagyunk. Nagyon hiányzott eleinte, de már kezdem megszokni ezt a felállást, és boldog vagyok. Vagy csak voltam... szeptemberben éreztem, hogy valami nincs rendben. Épp nála voltam Debrecenben, mikor felhoztam a témát, hogy valami nincs rendben. Addig beszélgettünk, míg a végén szakítás lett belőle. Azt mondta: már nem azt érzi, amit korábban....

Így vége lett. De ahogy hazaértem, felhívtam. Nem tudom már miért, egyszerűen csak nem akartam elhinni, hogy vége. Végül megbeszéltük, hogy másnap újra elutazok hozzá, hogy megbeszéljük. Végül úgy döntöttünk, hogy folytatjuk. Utána megint boldog hetek jöttek. Tényleg azok voltak.

Egyszer bocsánatot kért tőlem, mert nem jelentkeztem ki a facebook-ról, és mikor én elmentem, ő belenézett az üzeneteimbe. Nem voltam mérges, mondtam, hogy semmi baj, nincs rejtegetnivalóm. Így jött el az 5. hónapfordulónk. megint felutaztam hozzá. Kiment innivalóért, én pedig leültem a gép elé, hogy megnézzem a face-emet. Erre az ő adatlapja töltött be (nem jelentkezett ki). Gondoltam, na akkor egyenlítsünk. Én is belenéztem az üzeneteibe. És olyanokat találtam: Egy csoporttársával egy lányról beszélgettek. Kiderült, hogy a barátomnak tetszik a csoporttársának az egyik barátnője, és a csoporttársát faggatta, hogy milyen a csaj. Én ezen teljesen kikészültem. Itt rövidre fogom a témát: a lényeg folytattuk. 1 hónap telt el azóta, és kezdem feldolgozni ezt a dolgot. Tényleg. Egyre kevesebbet gondolok rá.

De... az a baj, hogy már nem olyan ez az egész mint régen. Most jöttem rá, hogy menyire megváltozott a barátom. Az a srác, akibe én beleszerettem, soha nem csinált volna ilyeneket. Főleg azt nem, amit néhány nappal ezelőtt csinált. Végre hazajött az őszi szünetre. Náluk voltunk. Épp beszélgettünk, mikor egyszer csak teljesen kiakadt valamin, amit mondtam. Nem szeretném részletezni a témát, a lényeg: úgy fejezte be, hogy rám nézett és azt mondta: Elmész te a francba!- és kiment a szobából. Én pedig csak ültem ott és azon gondolkodtam, most mi lenne a jobb? Fogjam magam és menjek haza, vagy menjek utána? Végül utána mentem és megbeszéltük a dolgot.

Nem tudom mit tegyek.Szeretem a barátomat. Nagyon kötődős vagyok, épp ezért ha valakit megszeretek, mindent megteszek, hogy ne veszítsem el. Őt sem akarom. De néha azt érzem, hogy legszívesebben megütném azért, amiket tesz velem. Ő persze mondja, hogy sajnálja, meg stb., de nem látom rajta, hogy őszinte lenne. Nagyon megváltozott, és hiányzik az a srác, akibe még májusba beleszerettem. Félek, hogy soha nem fogom őt visszakapni. Ez a fiú akivel én most együtt vagyok, rég nem az a srác, akivel egyszer összejöttem. De szeretem. A barátaim hülyének néznek, hogy még együtt vagyok vele, de túlságosan kötődök. Inkább lenyelek néhány dolgot, minthogy elveszítsem őt.

Szerintetek mit kellene tennem? 17/L

Előre is köszönöm a válaszokat, és bocsi, hogy ilyen hosszú lett.

2011. nov. 3. 13:03
1 2
 1/12 Smartguy86 ***** válasza:
2011. nov. 3. 13:05
 2/12 anonim ***** válasza:
Túl hosszú, sza*ügy
2011. nov. 3. 13:30
 3/12 anonim ***** válasza:

Nagyon kis naiv vagy és ezt kihasználja a srác. Nem vesz téged kutyába sem. Nagyon sajnállak, de próbálj meg te szakítani, mert hamarosan ő fog... :S Szerelemnek meg nyoma sincs a részéről.

És mindig te utazgatsz? Legyen már benne annyi férfiasság hogy ő is utazik... kényelmes veled de nem izgi. És el fog hagyni. Légy erős és változtass!!

2011. nov. 3. 14:03
 4/12 anonim válasza:

nem akarlak elkeseríteni, de ennek így nem sok értelme van. ha igazán szeretek valakit, akkor nem érdekel más. az egy dolog, h sok szép lány van , aki tetszhet neki, ebben nincs semmi rossz, de legyen elég ennyi. ha tényleg tiszta szívéből szeretne, nem faggatózna más lányról...

és hol a bizalom? csak az féltékenykedik, akinek szar van a háza táján...szóval gondolom magából indult ki, amikor megnézte a leveleidet...azt gondolta, h talán te is érdeklődsz más pasik után. érdekes egy helyzet...

a leírtak alapján úgy vélem, h te sokkal jobban szereted és ezáltal tiszteled őt, mint fordított esetben és sokkal többet adsz bele ebbe a kapcsolatba, mint a párod. lehet az a baj, h túl sokat adsz...velem pl ez volt...a pasik szeretnek küzdeni egy nőért, hagyd meg neki ezt a vadászösztönt, hagy hódítson meg újra és újra. ne engedd, h teljes biztonságban érezze magát, érezze , h mindig tennie kell azért, h megtartson. :)

sok sikert kívánok, remélem rendeződnek a problémáitok !

2011. nov. 3. 14:08
 5/12 anonim ***** válasza:
egyetértek az előttem szólókkal, nem becsül meg téged a srác. Szerintem ne hagyd, hogy tovább csinálja ezt veled, mert még rosszabb lesz a szakítás. Vegyél erőt magadon és mond ki, akármennyire is fáj. Te magad mondod, hogy már nem jó és vagy 3szor leírtad, hogy már nem olyan mint régen...ne légy naiv, épp eleget játszott veled! remélem jól döntesz és minden jól alakul majd!
2011. nov. 3. 14:43
 6/12 anonim ***** válasza:
most megnyugtató választ kéne irnom, mert általában ez tesz jot a kérdezőnek, de nem azt irok... tényleg kihasznál téged és sz@rik rád, mert tudja h kötődős tipus vagy és mindig visdzatérsz hozzá, ezért azthiszi h azt csinál amit akar. ne rohanj utána, akkor ha szeret téged ő megy utánad, ha meg nem akkor hagy elmenni.
2011. nov. 3. 15:07
 7/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! Nos fejlemény van. Miután megírtam a kérdést, kimentem a barátomékhoz. Meg akartam vele beszélni a dolgokat. A vége megint az lett, hogy azt mondta: nem tudja mit akar.

Erre én felálltam és megmondtam neki, hogy: Akkor döntsd el és hívj, ha van valami. - majd felvettem a kabátomat, és eljöttem. Most értem haza. Cak gondoltam leírom Nektek.

De azért még jöhetnek a tanácsok bátran! Sziasztok!

2011. nov. 3. 19:48
 8/12 Smartguy86 ***** válasza:
Jól tetted! De mostantól legyen következménye is a dolognak. Ne fuss vissza hozzá magadtól!
2011. nov. 4. 07:42
 9/12 anonim ***** válasza:
okos döntés volt, jól tetted, és ezután is légy ilyen határozott! Azért ha van még valami fejlemény, írjál ám, engem legalábbis érdekel :)
2011. nov. 4. 09:51
 10/12 anonim ***** válasza:

És még neki adtál öntési lehetőséget..... Végülis félsiker mert a sarkadra álltál, de megint te mentél oda, te akartad megbeszélni, te rohansz hozzá.... Ez ne haragudj de gáz. Nem csoda hogy a pasid kihasznál mert tudja hogy úgyis rohansz utána bármit is tesz. Legyen benned már kis női tartás!!!!

Lepd meg ezt a kötsögöt azzal hogy a sarkadra állsz és otthagyod. Ne hagyd magad hülyére venni. Kell neked 17 évesen egy ilyen megalázás?

22/l

2011. nov. 4. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!