Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
4 és fél hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, és kb 2 hete érzem azt h már nem lelkesedik annyira értem, nem érdeklem annyira mint régebben. Persze ettől még szeret, szeretünk együtt lenni, de.. . Ez normális ennyi idő után? Lehetne valahogyan változtatni rajta? 15/F2011. nov. 6. 09:54
1/11 anonim válasza:
Hamarosan vége lesz. 15 évesen ez adolgok rendje. Az szívja meg aki ragaszkodóbb.
2/11 anonim válasza:
Lehet csak vége lett a kezdeti "rajongunk" egymásnak korszaknak ami normális és valami mélyebb követi. Lehet valami új jön ezután. Sztem csináljatok közös programokat.
3/11 anonim válasza:
bocs nem láttam hogy 15 vagy akkor lehet inkább az előttem szóló érvei lesznek előnyben...
4/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk lehet h most azért volt ilyen mert majdnem egész szünetben beteg volt, nem tudott velem/barátnőivel találkozni, azért volt ilyen kedvtelen.
2011. nov. 6. 11:53
5/11 Kolbászgyár válasza:
Őszinte és nyers leszek, lehet hogy rádunt. Találj ki valami izgalmasat, mert a Te korodban izgalomra vágynak a lányok, "menjünk ide-oda-amoda". Éreztesd vele, hogy fontos vagy neki. Amúgy meg még számtalan barátnőd lesz, ne ragadj le 1-nél.
6/11 anonim válasza:
en ish igy vagyok (13/L) 15 eves baratom van es egy fel ev utan kicsit mintha elhanyagoltuk volna egymast de ez tartott 3 hetig es utana megint nagyon jol voltunk,mindennap talakoztunk es mar itt vagyunk h jarunk 1 eve!!! ne hadjad elmenni a 4 es fel honap mar szep ido. amugy a bartommal nagyon sok vitank volt mert o olyanokat csinalt ami nekem nm nagyon tetszett de mar leszokott mindenrol:D
7/11 werti válasza:
Ez meg mi,h 13 éves vagy és már egy éve barátod van??? :O
8/11 werti válasza:
Nem te vagy akinek füvezik a baràtja?? xD De gáz vagy!!
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) , nem füvezik senki!!! xD
2011. nov. 8. 15:18
10/11 A kérdező kommentje:
Off. Dobott. :'( már nem szeret velem ellentètben :(
2011. nov. 9. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!