Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellett volna tennem?
Figyelt kérdés
Egy régi ismerősöm (fiú) bevallotta, hogy nagyon tetszem neki. Eléggé meglepetésként ért, nemigazán tudtam, hogy hogyan reagáljak, nagyon zavarban voltam és mondtam, hogy én nem úgy gondolok rá, nem akarom hitegetni vagy játszani vele.
Nagyon rosszul érzem most magam, mert látszott rajta hogy nagyon megbántottam. Nem tudom, hogy fog-e még keresni ezek után, nagyon sajnálnám, ha emiatt nem hallanék többet róla... :( De mégis mit kellett volna tennem egy ilyen helyzetben?
2011. nov. 14. 23:58
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, mi baj van ezzel. Szerintem ez a legtapintatosabb válasz az "én is szeretlek" után.
2/3 anonim válasza:
jól csináltad, legalább őszinte voltál
3/3 anonim válasza:
Ha úgy érzel iránta, ahogy mondtad neki, akkor teljesen jól reagáltál a helyzetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!