Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellett volna tennem? 26/F 19L-19L
"engedje levágni a haját nullás géppel, meg sz. Pjon le engem"
Emiatt azt gondolom, hogy fake, és valami beteg idióta balf@sz unatkozik már megint.
Ha igaz lenne, bár szerintem ilyen sötét emberek nem léteznek a földön. Akkor mit kellett volna csinálnod? Ember módjára viselkedni b@zdmeg.
Megérdemled már bocs, az hogy nem tettél semmit, a legaljasabb és leggyávább tett volt amit csak tehettél.
Szánalmas "ember" fajta vagy. Nem lehet így bánni két emberrel akik kétségbe vannak esve.Talán ebből tanulsz, és férfivá válsz.Bár ha 26 év alatt nem ment, akkor már kevés az esélyed rá. Le lehet pontozni.
Pontosan ezt kellett tenned. Mivel így tanul az ember.
B+
neked kellett volna dönteni. elég ciki, ha egy 26 éves férfi döntésképtelen. ebből még az élet egyéb területein is lesznek problémáid. most az történt, hogy egy k.rvával jöttél össze újra, és meglepődtél azon, hogy k.rvaként viselkedik. ez azért előre látható volt...mondjuk, ha igaz a sztori, a másik lány sem százas...mi lenne, ha legközelebb nem bolondokkal randiznál? így sok kellemetlen szitutól megkímélheted magad :)
29/N
ebből az a tanulság, hogy exxel sose gyere össze, főleg ha megcsalt, vagy ő hagyott el
szerintem szánalmas hogy könyörgött neked, meg az is h nem zavarta, h ott van a jelenlegi nőd, akit ez nem zavar, az nem is szerelmes
az új nőd helyébe biztos nem maradtam volna egy percig se, nem harcoltam volna ilyen labilis pasiért
te meg csak szenvednél a régi mellett
nem kellett volna új kapcsolatba belemenned amig a régit szereted, akkorsem ha nem jössz össze a régivel
csak azért mert egyedül maradtál, nehogy visszakönyörögd magad az új csajhoz
inkább légy egyedül, vagy menj el laza kapcsikra
de sose használj ki senkit, aki téged szeret
légy őszinte
mert visszakapod ezt az élettől
lehet volt csajod nem szereti a pasijait, de téged sem, neki csak szex kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!