Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kéne tennem? Várjak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Várjak? Lépjek? Mi legyen?

Figyelt kérdés

Tudom,h kicsit buta kérdés,denekem megér 1 próbát...

4 éve ismerek 1 srácot,szinte napi szinten találkozom vele,nagyon jóban vagyunk,mondhatni elég erős baráti viszonyban.Vannak dolgok mit csak vele tudok megbeszélni igazán...

2 éves kapcsolatomnak majdnem 4 hónapja lett vége,most pedig úgy érzem h lehetne vele több is köztünk mint barátság (azt hiszem belé igazán szerelmes lennék).

Azt hiszem tudja mit érzek,és én is úgy érzem h ő is benne lenne.Azt mondta nekem h legyek türelmes várjak 3 hetet és mindent tisztázni fogunk (1 buliba megyünk és ott) mert állítólag most nem alkalmas az idő és a hely.

Várjak addig? Lépjek? Ha igen, akkor mit?

Folyton csak azt a 2 hetet várom ,h leteljen,alig tudok másra gondolni...

Köszi az értelmes és segítőkész válaszokat előre is!

2011. nov. 15. 16:17
 1/3 A kérdező kommentje:

Lemaradtt:

19/L vagyok, a srác 1 évvel és 2 hónappal fiatalabb nállam,bár szerintem ez nem számít.

2011. nov. 15. 16:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem,és ez csak egy vélemény ne  kezdj el nyomulni rá,csak úgy finoman add a tudatára hogy tetszik neked.Majd az ő reagálásábol le tudod vonni a következtetést.Ha ő úgy látod...hogy te is tetszel neki akkor lépj...DE CSAK AKKOR !
2011. nov. 15. 16:35
 3/3 lacikaaaaa ***** válasza:

Ha többször is felrakod a kérdést akkor se fogsz jobb válaszokat kapni.

Vicc: Milyen vicces lenne ha abban a buliban azt tisztázná veled hogy homokos :D.

2011. nov. 16. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!