Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Várjak? Lépjek? Mi legyen?
Tudom,h kicsit buta kérdés,denekem megér 1 próbát...
4 éve ismerek 1 srácot,szinte napi szinten találkozom vele,nagyon jóban vagyunk,mondhatni elég erős baráti viszonyban.Vannak dolgok mit csak vele tudok megbeszélni igazán...
2 éves kapcsolatomnak majdnem 4 hónapja lett vége,most pedig úgy érzem h lehetne vele több is köztünk mint barátság (azt hiszem belé igazán szerelmes lennék).
Azt hiszem tudja mit érzek,és én is úgy érzem h ő is benne lenne.Azt mondta nekem h legyek türelmes várjak 3 hetet és mindent tisztázni fogunk (1 buliba megyünk és ott) mert állítólag most nem alkalmas az idő és a hely.
Várjak addig? Lépjek? Ha igen, akkor mit?
Folyton csak azt a 2 hetet várom ,h leteljen,alig tudok másra gondolni...
Köszi az értelmes és segítőkész válaszokat előre is!
Lemaradtt:
19/L vagyok, a srác 1 évvel és 2 hónappal fiatalabb nállam,bár szerintem ez nem számít.
Ha többször is felrakod a kérdést akkor se fogsz jobb válaszokat kapni.
Vicc: Milyen vicces lenne ha abban a buliban azt tisztázná veled hogy homokos :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!