Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan komolyodjak meg? 20éves vagyok, de tisztára ugy viselkedek, mint egy 3éves.

Figyelt kérdés
Van olyan,h találkozok egy pasival,és annyira zavarba leszek,h végig csak röhögök,meg nem merek ránézni,beszélni se nagyon,stb. A pasik is mondták,nagyon igdegesítő,így sose lesz komoly kapcsim. Mit csináljak?
2009. jún. 5. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

Hát hallod én ugyan így vagyok :D

De próbálok arra gondolni hogy igen így valóban egyedül maradok örökké és bármily nehéz is, vissza próbálom fogni magam. a röhögést sikerül, de rá nézni akkor sem merek :D:S

17/l

2009. jún. 5. 13:09
 2/7 anonim ***** válasza:
17%
Ezvan a lányok túl gyerekesek..
2009. jún. 5. 13:17
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
legó nem kell? :D
2009. júl. 11. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:
13:17esnek : hogy hogy a lányok túl gyerekesek???Amiért van 1-2 ilyen lány,azért nem kellene általánosítani...
2009. júl. 11. 21:45
 5/7 anonim válasza:
Válaszd a személyiséged fejlődését, és könnyebben le tudod vetni efféle gátlásaid.
2009. júl. 11. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 19 évesen vagyok ugyanilyen, és lehet, hogy ez az oka annak, hogy a nálam 1-2 évvel fiatalabb pasik jönnek be nekem. Persze azért nem olyan sokkal, nem vagyok pedofil, de nem szeretem a túl komoly embereket, akikkel nem lehet marháskodni. Tudom, hogy elég gyerekes vagyok, de próbáltam már visszafogni magam, felnőttesebben viselkedni, de úgy még rosszabb, ha nem önmagamat adom.
2009. júl. 11. 23:09
 7/7 anonim válasza:
Nekem van egy olyan ötletem azért van ez az egész mert zavarban vagytok ha olyannal beszéltek aki kicsit is bejön és ezzel leplezitek ezért is van hogy nem néztek rá.Nem tudom jó csajnak tartjátok e magatokat vagy nem de én azt tudom nektek mondani hogyha odajön hozzátok egy srác és szeretne veletek beszélni akkor ne félj a szemébe nézni ő is arra vágyik hogy belenézhessen a szemedbe :) a srác is ugyanúgy zavarban mint ti ez természetes csak ő nem igy leplezi :) nem kell lepleznetek ez egy természetes dolgok :)Amúgy meg énse merek belenézni egy csaj szemébe ha beszélek vele de azóta egyszer kétszer magamra erőltettem hogy márpedig akkoris odanézek azóta nincs ilyen probléma.A nevetésről annyit hogy én is ugyanigy mosolygok nevetek néha az ilyet úgy szürjétek ki hogy hozzászóltok ahhoz amiről a srác beszél vagy te dobsz fel egy témát és elkezdesz róla beszélni és már észre se veszed és te beszélsz a szemébe nézel és már minden sinen is van :) 16/f
2009. júl. 12. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!