Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg nem normális? Rosszul viselkedek? (25 F)
Pár hónapja jöttem össze a barátnőmmel, imádom, nagyon jó vele. Pár napja egyre többet vagyunk együtt, tegnap nálam aludt. De egyre többet veszekszünk.:(
2 fő problémája:
1.
Éjjel gügyögtem neki meg hozzábújtam és megszólt, hogy ne legyek ilyen, ez annyira férfiatlan dolog, ne nyüszögjek. Ennyire érzéketlen?
2.
Nem tetszik neki, hogy 2-3 óránként hivogatom, hogy hol jár. Meg megkérdezte nem zavarna-e, ha elmegy egy csajbuliba (egyik bnőjéhez, csak lányok lennének). Én mondtam zavarna, azt mondta nem megy, de tuti nem tetszett neki a válaszom. Meg azért is megsértődött, hogy szóvá tettem ne a bnőjével menjen moziba, hanem velem.
NA most! Őszinte vélemény. Kiben a hiba? Tudom féltékeny típus vagyok meg néha átmegyek kisfiúba. Ez olyan nagy baj?
1. hát ezt embere válogatja, hogy ki mit szeret, ha ő nem ilyen típus, akkor ennyi, egyikőtöknek sem a hibája.
2. már ne haragudj, de barátnőt tartasz, vagy rabszolgát? neked nincsenek haverjaid? fogd fel, hogy attól még h közös életbe kezdtetek, ez nem egyenlő azzal, hogy mindketten eldobjátok a régit. miért ne menjen a barátnője moziba? vagy csajbuliba? neki is kell "kimenő" különben ha magadhoz láncolod, megőrül, és rövid úton elhagy... a nők szeretik a szabadságot, és azokat a pasikat, akik ezt megadják nekik. ha ezen nem tudsz változtatni, akkor inkább keress egy olyan lányt, aki a talpadat csókolgatja, és arra idomíthatod, amire akarod... egy normális lány ilyet 1-2 hétnél tovább nem visel el.
szóval összefoglalva KVRA nem normális!!
Jó a féltékenykedés lehet, de én nem csinálok ilyeneket.
De miért baj, ha egy férfi érzelgős hozzábújik a lányhoz, meg az is a problémája, hogy ilyenkor mindig kérdezgetem, hogy ugye örökre velem maradsz... Én vele akarom leélni az életem, ha elhagyna tuti őrültséget csinálnék.
12:42 vagyok.
Nekem is az életem része volt, de tudtam, hogy nem illünk össze(olyan mint a csajod)és most nagyon szenvedek.
De ne legyél buta, azért sem, más jobban megérdemel téged, aki ép úgy akar majd veled törődni, mint te vele.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:40
Egy pár hónapos kapcsolatban azért elvárás, hogy egy nő is akarjon valamit a sráctól a szexen kívül...
Én nem hiszem, hogy rögtön a kapcsolat elején hozzá kell szoktatni egy srácot a magányhoz, meg a csak csajos bulikhoz, valamint a külön utakhoz...
Elég paraszt dolog egy friss párkapcsolat esetében, hogy a delikvens másokkal megy moziba...Ha lány, ha fiú az illető...
Nincs semmi baj veled...Csak a lány nem szeret téged eléggé...Vagy érzéketlen HP...
"Nem tetszik neki, hogy 2-3 óránként hivogatom, hogy hol jár. Meg megkérdezte nem zavarna-e, ha elmegy egy csajbuliba (egyik bnőjéhez, csak lányok lennének). Én mondtam zavarna, azt mondta nem megy, de tuti nem tetszett neki a válaszom. Meg azért is megsértődött, hogy szóvá tettem ne a bnőjével menjen moziba, hanem velem. "
Ezeket sztem jólenne ha gyorsan elfelejtenéd , mert nem hiszem hogy jó vége lesz.
Most gondolj már bele , hogy milyen lenne az , hogy a csaj hívogatna 2 óránként , hogy hol vagy és mér nem vagy itt már.
Engem nagyon zavarna.
meg hogy nem engeded el egy csajbuliba , omg, most még is micsinálhatna ott ? megd*gni nem nagyon tudná senki sem , max egy másik csaj :D .
meg moziba se mehet el barátnőjével ? -.- most mér ne mehetne?
Azért ne legyél már ennyire gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!