Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez tényleg nem normális?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg nem normális? Rosszul viselkedek? (25 F)

Figyelt kérdés

Pár hónapja jöttem össze a barátnőmmel, imádom, nagyon jó vele. Pár napja egyre többet vagyunk együtt, tegnap nálam aludt. De egyre többet veszekszünk.:(

2 fő problémája:

1.

Éjjel gügyögtem neki meg hozzábújtam és megszólt, hogy ne legyek ilyen, ez annyira férfiatlan dolog, ne nyüszögjek. Ennyire érzéketlen?

2.

Nem tetszik neki, hogy 2-3 óránként hivogatom, hogy hol jár. Meg megkérdezte nem zavarna-e, ha elmegy egy csajbuliba (egyik bnőjéhez, csak lányok lennének). Én mondtam zavarna, azt mondta nem megy, de tuti nem tetszett neki a válaszom. Meg azért is megsértődött, hogy szóvá tettem ne a bnőjével menjen moziba, hanem velem.

NA most! Őszinte vélemény. Kiben a hiba? Tudom féltékeny típus vagyok meg néha átmegyek kisfiúba. Ez olyan nagy baj?

2010. nov. 21. 12:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom neked az alábbi könyvet:

De hiszen azt mondja, hogy szeret! Vagy csak uralkodni akar? címmel.

[link]

2010. nov. 23. 22:55
 22/26 anonim ***** válasza:
tulsagosan szereted. leplezd kicsit az erzeseidet.
2010. nov. 23. 23:51
 23/26 anonim ***** válasza:

Na ezért nem gyakorikerdesezek nappal. A sok Jókai írja itt az értelmetlenül hosszú butaságokat. Röviden: Barátom, ez tényleg ratyi. Van olyan csaj, akinek ez bejön (vagyis biztos van, én nem ismerek egyet sem), de be kell látni, hogy a csajok nem gyerekre, hanem férfira vágynak (már ha dugni is akarod). Gügyögsz? Anyád. Odabújsz? Ok, ez belefér. A 2. pont viszont kész katasztrófa, nulla önbizalomról árulkodik. Markoljad meg a töködet, és tudatosítsd a kis fejedben melyik nemhez is tartozol!

26/F

2010. nov. 24. 00:32
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Az 1. szerintem teljesen belefér bár nem kéne mondogatni ezt az örökké dolgot.Esetleg évek múlva.A második dololgról meg szokjál le,mert bizony lehet az agyára fogsz menni.Az is lehet,hogy az 1-2. dolgot összekapcsolja magában és kialakul rólad egy olyan képe,hogy bizony te kiszolgáltatott állapotban vagy vele szemben.Ez nagyon nem jó.Ezzel az a baj,hogy ha egyszer a csaj megun téged akkor neked fog a legjobban fájni a szakitás!Hidd el nem a levegőbe beszélek.Jártam hasonlóképpen! 23/Ff
2010. nov. 24. 00:38
 25/26 anonim ***** válasza:
Antijókai azt mondta, butaságokat írunk, erre ő leírta tartalmilag ugyanazt :D
2010. nov. 24. 12:33
 26/26 anonim ***** válasza:

"Azt kérdezed tőle, ugye örökre velem maradsz? - Ez nyomasztó kérdés ám, pár hónapos kapcsolatban pláne. Szerelmes ember erre örömmel rávágja az igent."

Ez egy kicsit félreérthető,én se vágnám rá, pedig szerelmes vagyok. Csak úgy gondolom, pár év után lehet csak ilyen távlatokban beszélni, különben nem komoly.

2010. nov. 24. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!