Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez tényleg nem normális?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg nem normális? Rosszul viselkedek? (25 F)

Figyelt kérdés

Pár hónapja jöttem össze a barátnőmmel, imádom, nagyon jó vele. Pár napja egyre többet vagyunk együtt, tegnap nálam aludt. De egyre többet veszekszünk.:(

2 fő problémája:

1.

Éjjel gügyögtem neki meg hozzábújtam és megszólt, hogy ne legyek ilyen, ez annyira férfiatlan dolog, ne nyüszögjek. Ennyire érzéketlen?

2.

Nem tetszik neki, hogy 2-3 óránként hivogatom, hogy hol jár. Meg megkérdezte nem zavarna-e, ha elmegy egy csajbuliba (egyik bnőjéhez, csak lányok lennének). Én mondtam zavarna, azt mondta nem megy, de tuti nem tetszett neki a válaszom. Meg azért is megsértődött, hogy szóvá tettem ne a bnőjével menjen moziba, hanem velem.

NA most! Őszinte vélemény. Kiben a hiba? Tudom féltékeny típus vagyok meg néha átmegyek kisfiúba. Ez olyan nagy baj?

2010. nov. 21. 12:33
1 2 3
 11/26 errre ***** válasza:
Szerintem nem vagy gyökér,add neki azt, amit te kapsz tőle, vagy beszéld meg vele, de ha így nem méltányolja, hogy törödsz vele, akkor ..
2010. nov. 21. 12:51
 12/26 anonim ***** válasza:

12.48: igen, az első pár hónapban célszerű többet együtt lenni a pasival, mint a barátnőkkel, de a ló másik oldalára sem kéne átesni... és a kérdező nem azt írta, hogy a lány folyamatosan másokkal lóg, hanem h egyszer megkérdezte h zavarná-e. és ne haragudj, de akit zavar az, hogy egy lánynak normális élete van (lásd barátnők, akikkel eddig minden nap találkozott), az gáz...

ha pedig egy olyan kérdés érkezne, hogy a legjobb barátnőnk 2 hónapja összejött valakivel, és sz.rik a fejünkre, kiosztanátok őt is, h mennyire nemtörődöm a lány... az éremnek 2 oldala van ;)

2010. nov. 21. 12:55
 13/26 anonim ***** válasza:
Pár hónap után nem lehet olyat kijelenteni, hogy vele akarod leélni az életedet.
2010. nov. 21. 13:03
 14/26 errre ***** válasza:
De lehet, mert ő is megtette, miért ne lehetne?Ő/Ők érzik.
2010. nov. 21. 13:04
 15/26 anonim ***** válasza:

1. Én pl. imádom, ha a barátom ilyesmit csinál. De nyilván nem minden lány ilyen, úgy tűnik a barátnőd sem. De ha nem tetszik neki, hogy kimutatod az érzelmeidet, valószínű, hogy nem tudtok majd együtt maradni, mert túlságosan különböztök. Amúgy meg mi is mondtuk egymásnak pár hónap után is, hogy együtt szeretnénk leélni az életünket, és ezt még most, 3 év után is így gondoljuk... Szerintem teljesen normális, hogy a pároddal képzeled el a jövőd, ha igazán szerelmes vagy.

2. Engem az sem zavarna, ha 2-3 óránként hívogatna a barátom, de csak akkor, ha nem számon kérően beszél velem, csak simán megkérdezi, mi újság. Fel is szokott hívni többször, mostanában akár 2óránként. Örülök neki, hogy én jutok eszébe minden szünetében, és érdeklődik, hogy telik a napom. Én is kb ugyanannyiszor hívom Őt, mint Ő engem.

A csajbulis dolog már kicsit fura, de az is a körülményektől függ. Mi pl. egy héten 1-2szer tudunk találkozni, akkor is 1-2 órát, így nem esne jól, ha a barátom egy baráti sörözést választana ahelyett, hogy találkozik velem azon a héten, merthogy az előbbire bármelyik nap sor kerülhet, az utóbbira meg nem. Én magam sem választanám a csajbulit, ha mondjuk tudnám, hogy amiatt egész héten nem láthatom a barátomat. De ha csakúgy simán valamikor elhívnak, elmegyek, és a barátomnak sincs semmi kifogása ellene, ahogy nekem sincs az ellen, hogy Ő elmenjen. Úgyhogy erre azt tudom mondani, hogy ne akard kalitkába zárni a barátnődet, attól még, hogy Veled jár, hadd maradjanak meg a barátai...

A mozi megint olyan, hogy én mindenképp a barátommal megyek, ha mozizni akarok, mivel nagyon keveset tudunk találkozni. De ha elhív egy barátnőm, akkor elmegyek vele. Viszont ha többet találkoznánk a barátommal, mondjuk minden nap, akkor valószínűleg járnék vele is meg a barátnőimmel is. Szóval ha Ti is keveset találkoztok, akkor kicsit furcsállom, ha a barátnőd inkább megy mással, mint Veled (magamból kiindulva...), de ha sokat lehettek együtt, akkor nem értem, miért ne mehetne el mással is moziba.

Tehát ha rendszeresen sokat tudtok találkozni, akkor inkább próbáld visszafogni ezt a viselkedést, mert hosszú távon nem fog működni, ha így be akarod zárni a barátnődet.

Ha keveset láthatjátok egymást, és ő még emellett jobban preferálja a barátnőivel töltött időt, és nem tetszik neki, hogy érdeklődsz utána, meg szeretnél vele lenni, akkor valószínűleg nem igazán szerelmes beléd, úgy meg nincs értelme folytatni a kapcsolatot.

20/L

2010. nov. 21. 13:35
 16/26 anonim ***** válasza:

ma 13:04

A szerelem sem úgy alakul ki, hogy hipp-hopp. Az életre szóló párkapcsolat meg aztán főleg nem. Annak bizony betonstabil alap kell, és azt eldönteni, hogy valakiben megvan-e a betonstabil alap, nem lehet hónapok alatt, ezt remélem, te is tudod.

Mi több: vajon éltek-e már együtt a kérdező és a párja? Mert ha nem, akkor meg aztán végképp hatalmas balgaság olyat kijelenteni, hogy vele akarja leélni az életét. "Lakva ismerszik meg az ember". Ilyen egyszerű.

2010. nov. 21. 13:41
 17/26 errre ***** válasza:

13:41

Sok féle ember van, mindenki máshogy gondolkodik.

De igaz, csak mert nagyon szerelmes nem kell a másikat ilyenekkel traktálni, hülyíteni, főleg ha csak fellángolásból mondja.Habár én hiszek az ilyesmibe, de kezdem úgy érezni, hogy tényleg nem kéne.

2010. nov. 21. 13:48
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez kissé birtoklásnak tűnik, de még nem vészes, tudnád kontrollálni!

Az 1. "probléma" szerintem aranyos, a kedvesem elköveti elég sokszor, és én nem így szoktam rá reagálni. :)

Viszont az TÚLZÁS, és egy romantikus alkatú lányt is elijeszt, ha pár hónap után ilyet kérdezgetsz, hogy ugye "örökre velem maradsz". Ez ennyi idő után irreális, én ezt nem javaslom.

A hívogatásról. Mi is beszélünk naponta többször, pár óránként, de kölcsönösen hívjuk egymást. Valószínűleg Nálad a számonkérő hangnemmel lehet baj: nem érdeklődsz, hanem ellenőrzöd feltehetően.

Az, hogy nem "engeded el" külön bulizni, hatalmas hiba!!! (Eleve erre nem is kellene engedélyt kérni, max. közölni.) A csaj ettől úgy érzi, nem bízol benne, meg akarod kötni, rá akarsz telepedni! Néha külön is el kell járni szórakozni, és olyankor megbízni egymásban. A csaj részéről hiba volt miattad nem menni, de neked meg hiba volt nem engedni! Ha még nem késő, mondd neki, hogy ne haragudjon, és persze, menjen!!!!!!!!!!!

MOzi - önmagában azzal sincs baj, hogy egy barátnőjével elmegy moziba. Lehet olyan filmet néznek, ami Téged nem is érdekelne. Csak akkor gáz ez, ha pl. a Te mozimeghívásodat meg visszautasította.

29/N

2010. nov. 23. 22:46
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Ezek nem normális dolgok, amiket csinálsz.

Éjjel gügyögsz neki. Ő feltehetően inkább az éjaszaka közepén aludni szeretne.

2-3 óránként hívogatod. Ez akadályozza a mindennapi dolgait. Normális, autonóm felnőtt emberek képesek életben maradni anélkül, hogy valaki 3 óránként érdeklődne felőlük. Napi egy telefon bőven elég.

Azt kérdezed tőle, ugye örökre velem maradsz? - Ez nyomasztó kérdés ám, pár hónapos kapcsolatban pláne. Szerelmes ember erre örömmel rávágja az igent. De ha a másik szimplán "csak" szeret, nem hiszem. Pár hónap alatt bőven nem ismer ki annyira, hogy tudhassa, akar-e veled maradni évek múlva is.

"Ha elhagyna, őrültséget tennél." - ez sejteti legjobban, hogy a te személyiséged nem lehet teljesen 100-as. Remélem, ezt neki nem mondod soha. Mert ha mondtad már, vagy fogod mondani, akkor annak érzelmi zsarolás a neve. Ami nálam az egészséges szerelemmel nem fér össze, csak a beteges ragaszkodással.

Kívülálló számára az általad leírtak kb. ezt jelentik.

Ja, még egy. Nem engeded lány buliba menni sem. Nálam ekkortól már nem is lennél a barátom. Külön programja mért ne lehetne? Erről már fent írtak, nem részletezem. Mi az, hogy nem mehet? Mért kellene neki engedély?

L/22

2010. nov. 23. 22:49
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de én már rég otthagytalak volna! Ha a párom 2-3 óránként hívogatna, és be kéne számolnom neki, hogy hol járok, már nem lenne a párom. A legtöbb lány utálja, ha birtokolni és ellenőrízni akarják, én is. A párod, EGYENRANGÚ FÉL, nem a te tulajdonod, hogy megszabd neki, hogy mikor, kivel, hová menjen. Felnőtt ember, oda megy, ahová akar, és akkor, amikor akar...egészen addig, amíg nem kefél mással közben...

Ne zsarold őt lelkileg, és ne fojtsd meg!

2010. nov. 23. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!