Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedek így vele?
egy jo kapcsolat alapja főleg hosszútávon(persze megfelelő korban) a SZEX....távkapcsolatnál ez hiányozhat a leginkább....meg az érintések stb...egyszerűen nem érzed magad szereetve és nem esik jol mert lehet lenne más DE a barátod miatt nem foglalkozol vele....holott lehet jobban járnál...
sztem ez a bibi
---------------------------------
| K ° i ° c ° s ° i ° É ° n™ 01 |
---------------------------------
Én is ugyanígy vagyok, 2 éve vagyunk együtt a barátommal, szintén távkapcs, és amikor nem beszélünk folyton rá gondolok, de mikor elkezd írni msnen, akkor annyira el megy nekem is a kedvem és minden mondatával egyre jobban csak felhúz, annyiból jó, h mikor viszont együtt vagyunk akkor nagyon jó minden.
Akkor is ezt érzed hogy ha együtt vagytok?
véga a kapcsolatnak, csak még nem látod!
sőt tovább megyek, ha szakítotok, akkor meg azt tapasztalod majd, hogy szakítás után megint jó vele beszélgetni/találkozni, de ne dőlj be ennek az érzésnek!
fel a fejjel keressetek mást! Lehetőleg ne túl nagy távolságra!
kérdező: ha olyan jó vele lenni, biztos, hogy a telefon után nem attól a ténytől leszel lehangolt, hogy ez egy távkapcsolat?
utolsó: jó, de egy idő után minden kapcsolatban átalakul a szerelem szeretetté, megszokássá, örök szerelem egyvalaki iránt szerintem nincs. Ha mindenki otthagyná emiatt a párját, soha senkinek nem lehetne családja, max nevelhetné egyedül a gyerekét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!