Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak vele? Szeretemmmm!
2. válaszoló: öhm,, tessék?????????
1. válaszoló: olvasd tovább meglátod miért nem!
És légszi értelmesebb válaszokat!!!
sajnos erre én sem tudok mit mondani, de nem azért, mert a helyesírásodba akarok belekötni! ;)
most nem azt kérdezted, h: helyesen írok? hanem teljesen mást... és sztem a szerelem nem korhoz kötött! jó, ha 10 évesen valaki azt mondja, szerelmes, kiröhögik, vagy furcsán néznek rá, de én értelek! teljesen élénken élnek azok az éveim, és hidd el, én is szarban vagyok/voltam... :D először is:
attól függ, h melyik típusba tartozol:
1, nem vallod be neki, h tetszik neked, inkább vársz az örökké valóságig
2, leállsz vele dumálni és lassan rátérsz a dologra.
ha az egyes vagy, akkor rohadt nagy mákod kell h legyen, h összejöjjön a dolog. a másik meg simán sikerülhet, mert lehet h csinos és menő a csaja, de az nem jelenti azt, h nem üres a feje! :D
én is ebben a helyzetben vagyok :S nálam aza más h mi kiköltöztünk Németországba és én egy orosz-német srácért küzdök. Minden lány illegeti neki magát de mégis és úgy érzem, hogy köztünk pattohzik valami. Mindig valahogy minden nap egymásra nézünk. Ne aggodj ha közetetek is megvan ez akkor nem kell hiperszupernek lenned. Ne csak vahetn beszélj vele, a személyes kapcsolat fontos! Mosolyogj rá sokt, törödj vele. Érd el, hogy jobban megismerjen és rádöbbenjen, hogy egy lánynak nem kell menőnek lennie! Legalábbis én most ezen vagyok.
1. voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!