Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam, hogyan tegyem jóvá? Hogyan komolyodjak meg?
Vannak.
1: Ne menj bele ilyen veszélyes helyzetekbe, ahol elcsábulhatsz. Egyszerűen NE MENJ ODA.
2: Ha mégis előállna ilyen helyzet, akkor vegyél erőt magadon, és LÉPJ KI belőle, mielőtt még komolyra fordulna a helyzet. Ne áltasd magad, hogy 'majd úgyis megállom' - hanem tűnj el az ilyen helyekről.
Aztakutyafülét...ezt nem hiszem el...
Ez szóról szóra olyan mintha az én saját helyzetemet láttam volna leírva! :O Azzal a különbséggel, hogy én 21 vagyok...
Szóval, hogy mit tehetsz?
Az a baj, hogy semmit...hülyén hangzik, de tényleg...én is mindig mondtam magamnak, hogy nem lesz több ilyen meg nem érdekel a másik és el fogom felejteni! Ajaj, bizony, hogy nem...sőőőőt! Most még jobban hiányzik mint valaha!
Ne haragudj, de semmit okosat nem tudok mondani Neked!
Próbáld meg elfelejteni (de nem fog menni) !
Próba cseresznye!
Ha gondolod írj privibe, hogy mi történik/történt! :)
Mit tehetsz?Ezt,amit teszel.Így van ez rendjén 16 évesen.
Komoly kapcsolatba meg ráérsz még kezdeni.Éld az életed,pasizz kedvedre,persze ne felelőtlenül!!!
Csak a barátodat ne hülyítsd,ne ígérj sírig tartó szerelmet,mégha ma így is érzed,mert 1 hét múlva talán már nem.Ez a kor ezzel jár,szélsőségesek vagyunk,csapongóak az érzések még.
Majd évek múlva,ha tényleg az igazira lelsz,meg fogod érezni.Mellette olyan lesz,mintha haza értél volna,nem hiányzik más.De erre ráérsz még,addig is szórakozd ki magad.
Minden jót,üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!