Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint 2 éve van párom, de 3szor megcsaltam ugyanazzal a sráccal. Mit tegyek?
Szerintem, ha nem akarnád megcsalni a párodat, akkor nem más fa....át szopnád orrvérzésig.
Tudom mit csinálj: Akaszd fel magad egy jó vastag ágú fára, és vigyázz nehogy elszakadjon a kötél.
Elmondani-nem elmondani, lassan népszerűbb kérdés, mint a "Lenni vagy nem lenni?"...
Mindenki másra esküszik; és igen, szerintem van úgy, hogy hallgatni kell, és van úgy, hogy elmondani. Ez nem alakoskodás, gyengeség, taktikázás, az igazság elhallgatása, csupán a körülmények, a kapcsolat jelene, milyensége és jövője szempontjából mérlegelése annak, mikor mivel okozol kevesebb fájdalmat a párodnak, és mikor teszel kevesebb terhet az adott esetben vétlen (...) szenvedő félre. Azon kevés info alapján, amit itt leírtál, én elmondanám - ha már háromszor előfordult, qrvára valószínű, h negyedszerre (ötödszörre, stb.) is elő fog fordulni, és ebben az esetben az is qrvára valószínű, h lebuktok. Akkor már korrektebb megmondani neki és véget vetni a "kapcsolatnak", mert hogy szerintem valójában nem szereted a párod. (Persze lehet, h igen, és Tibi "csak barát", de nem hiszem, hogy Te minden "barát"-oddal lefeküdnél, mert nálad így természetes, szóval valahol nem frankó a kapcsolatod, és egyre jobban kötődsz ehhez a taghoz. No igaz, én nem vagyok Freud, sem Csernus, stb., szóval ez csak vélemény, de annak sziklaszilárd.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!