Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvileg egy főnyeremény vagyok, de mégse kellek senkinek?

Figyelt kérdés

Mindig megkapom, hogy mennyire megnyerő a személyiségem. A kedvességem, a törödésem az életszemléletem. De mégis barátzónába tesznek vagy azzal az indokkal ignorálnak "jobbat érdemelsz". Persze néha megkapom hogy tapasztalatnak vagyok és nem igazi nagybetűs nő. Már kezdek belefáradni abba hogy barátnak jó vagyok de másnak nem. Mit tehetnék?

21L

2017. okt. 3. 13:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok de velem is pontosan ez a helyzet. Ugyan ezeket mondják aztán jön a barátzóna
2017. okt. 3. 17:13
 22/25 anonim ***** válasza:
Még csak 21 éves vagy, van olyan barátnőm, akinek 40 évesen nincsen senkije. Hát ő elmondhatja lassan magáról, hogy nem kell senkinek. :/
2017. okt. 3. 17:17
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül. Nekem emellett megvan a csinosabb nőies kinézetem is de a helyzet hasonló. Lehet csak rossz társaságban vagy és még nem találtad meg az igazit. Kitartás! :) 22/L
2017. okt. 4. 02:26
 24/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ne add fel, majd jön az aki elfogad úgy, ahogy vagy. Esetleg javíthasz a külsődön, hogy máshogy öltözködsz, esetleg leadod azt a kis felesleget vagy sminkelsz egy kicsit, aztán lehet, hogy megtetszel valakinek.

23F

2017. okt. 4. 08:15
 25/25 anonim ***** válasza:
Irj nekem felkeltetted. Az érdeklődésemet :F
2017. okt. 4. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!