Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden ismerősöm szerint főnyeremény vagyok, akkor miért nem tudok egy épkézláb férfit kifogni?
Figyelt kérdés
Persze az ismerősök csak vigasztalni akarnak, de egymás után fulladnak kudarcba a kapcsolataim. Csinos vagyok és igényes, van lakásom és autóm, biztos munkahelyem, diplomám, és bármiről lehet velem beszélgetni, még a humorom is jó (elnézést az önfényezésért, de belefáradtam az álszerénykedésbe). Akivel együtt vagyok, az királyi ellátásban részesül, házias vagyok, jól főzök, és nem követelőzöm, természetes az is, ha a párom el akar menni a haverokkal, nem vagyok egy kötözködő típus. Mégis ahogy közel kerülök valakihez, netán össze is költözünk, rövid úton lelép a pasi... hol tudnék egy igazi férfit találni, aki ezeket értékelni is tudja, és szeretni tud??2013. okt. 2. 17:39
2/19 anonim válasza:
Ez egy fake xD Ilyen nő nincs.. ha lenne, akkor nem itt tartana, hanem valakivel tuti lenne..
3/19 anonim válasza:
Túl tökéletes vagy. Szinte már bántóan; lehet, hogy úgy érzik, képtelenek lennének lépést tartani veled, felérni hozzád, így nem is próbálkoznak.
4/19 anonim válasza:
A probléma valódi oka, amiről szót sem ejtettél: az elvárásaid irreálisak.
Itt jön képbe minden félreértés alapja: neked "csak" egy NORMÁLIS férfi kell. De amit a nők értenek normalitás alatt, az nem az, amire a férfiak gondolnak e szó hallatán.
5/19 anonim válasza:
Ez szép, minden amit írsz, de ha nincs két ember azonos hullámhosszon akkor kevés. Miért lépnek a partnereid? Valamit csak mondanak, hogy miért lépnek le!
6/19 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de Én ugyanilyen jó tulajdonságokkal 40 évesen találtam "épkézláb" férfit.
De talán csak azért, mert két rossz házasság után, már nagyon tudja értékelni a jót :-)
7/19 anonim válasza:
A főnyereménnyel nehezen tud bánni egy átlagos,normális srác. Nem tudja hogyan is kezelje a hirtelen jött nyereményt, mert olyan a mentalitásuk, hogy nekem úgy se sikerülhet...
8/19 anonim válasza:
Unalmasan tökéletes vagy. Most komolyan, semmi kivetni való tulajdonság, soha egy veszekedés, mindig a férfi óhaját-sóhaját lesed? Én is halálra unnám magam melletted.
9/19 anonim válasza:
Tudod kérdező, magamra ismertem a leírásodban. Én is aligha találok normális férfit és kb. ugyanazok a tulajdonságaink. Egy fiú barátom nagyon jól megfogalmazta ezt a helyzetet. Azt mondta, hogy: "Az a kan, amelyik szinte mindig Suzukit hajtott és a kezébe adnak egy Ferrarit, 99%, hogy felmászik vele az első fára, vagy összetöri." Nagyon igaza van.
10/19 A kérdező kommentje:
Általában nincs jó magyarázatuk, hogy miért hagynak el - gondolom nem szeretnek eléggé, nem tudnak belémszeretni?? :(
2013. okt. 2. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!