Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvileg egy főnyeremény vagyok, de mégse kellek senkinek?

Figyelt kérdés

Mindig megkapom, hogy mennyire megnyerő a személyiségem. A kedvességem, a törödésem az életszemléletem. De mégis barátzónába tesznek vagy azzal az indokkal ignorálnak "jobbat érdemelsz". Persze néha megkapom hogy tapasztalatnak vagyok és nem igazi nagybetűs nő. Már kezdek belefáradni abba hogy barátnak jó vagyok de másnak nem. Mit tehetnék?

21L

2017. okt. 3. 13:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Az elvileg az a gyakorlatban lehet, hogy semmi. Vszínűleg tevis az a csaj típus vagy, akire gyakran mondják, hogy aranyos, okos, közvetlen, stb...de ez a típus nem igazán vált ki " ragadozó ösztönt" bennünk. Nekem is van ilyen " barátnőm".
2017. okt. 3. 14:37
 12/25 anonim ***** válasza:

Más szerintem, ha valakiben az embert ismerik el, és más az, ha a (szexi) nőt is. Szerintem ezzel fordítva is így vagy, te is tarthatsz egy srácot nagyon szupernek, ha nincs kémia (még ha nem is ronda, de valami mégsem fog meg benne), akkor nem fog menni úgy, mint párkapcsolat.

Egyébként a mi baráti körünkben általában az a lány kapta meg ezt, aki sokat káromkodott, és/vagy nagyon kamaszosan/ fiúsan öltözködött. Olyan kis semmilyen volt. Nem csúnya lány, de inkább azt vettem benne észre, hogy jóarc, nem azt a... "bizsergést" vele kapcsolatban. Meg az sem jó, ha mindenkinek mindent megteszel és ugrasz minden szívességre. Kedves dolog, de kell az, hogy az ember néha demonstrálja az önállóságát és a szabad akaratát. És ne érjen mindig, mindenkinek rá, hanem a saját dolgaival foglalkozzon elsősorban.

2017. okt. 3. 14:47
 13/25 anonim ***** válasza:
75%

"Elvileg egy főnyeremény vagyok"

ha nem kellesz senkinek, akkor nem vagy főnyeremény, annak ellenére, hogy édesanyád annak hisz.

2017. okt. 3. 14:50
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Na kerdezo mond mar meg! Csunya vagy dikk?
2017. okt. 3. 15:04
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg mégsem vagy főnyeremény, vagy az is gyakori, hogy az ilyen embert nem tudják kellőképpen értékelni, bár ez inkább már kapcsolatban fordul elő, nálad viszont, ha jól értelmezem, nem ez a helyzet. A külsőddel mi a helyzet? Nem vagy kövér? Szoktál tetszeni a férfiaknak?
2017. okt. 3. 15:04
 16/25 anonim ***** válasza:

A gyakorikerdesek a tökéletes hely az ismerkedésre. :)

||

||

\ /

\/

2017. okt. 3. 15:38
 17/25 A kérdező kommentje:

Nem vagyok kövér, inkább husos kb 5kg felesleg van rajtam.

Átlagos vagyok. Nem vagyok modell alkat tény, de így se kellene egyedül maradnom.

Bár lehet h beletörődök, hogy haver vagyok. Valószínűleg szörnyű vagyok igazából, csak merő kedvességből mondja mindenki h velem nincs baj....

2017. okt. 3. 15:53
 18/25 anonim ***** válasza:

Én ugyan így vagyok, kifejezetten sokat mondják férfiak, hogy milyen jó nő vagyok külsőre is, és milyen jó fej, még is a barát zóna a leismerősebb hely az életemben. De, azt gondolom, hogy nekem kéne több helyre járnom, több embert megismernem, mert sajna elég introvertált vagyok. Így nehezen tetszik meg bárki is, és a ki megtetszik, annál ez nem kölcsönös. De gondold el, mennyi mindennek kell passzolnia, hogy két ember összeöljön. Ha ilyen kevés esélyt adok, nem csoda, hogy nehezen találok bárkit is, akár milyen "jó nő" vagyok elméletben. Ha nincs kémia, úgy sem számít. Biztos neked is van olyan pasi ismerősöd, aki helyes, kedves,jól elbeszélgettek, de nem járnál vele.

Szóval azt tanácsolom neked, amit magamnak is mondogatok: próbálj nyitott lenni, és minél több embert megismerni.

2017. okt. 3. 16:07
 19/25 anonim ***** válasza:
"de így se kellene egyedül maradnom" Jaaa hát akkor szólok a világ összes nőjének é
2017. okt. 3. 16:44
 20/25 anonim ***** válasza:
Kérdező nekem a lélek a fontos nem a testy.
2017. okt. 3. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!