Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen aranyokkal megütöm a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen aranyokkal megütöm a közepes szintet?

Figyelt kérdés

163 centihez 65 kiló vagyok. Leadtam nagyjából 20 kilót fél éve, de még mindig nem tolakodnak a pasik.

Arcom nem csúnya, de nem is olyan baba.

Azt hiszem csinosan öltözködöm, ismerősök mindig megjegyzik, hogy jól nézek ki.

De a nagy ő valahogy mégse vesz észre

27 N

2017. szept. 29. 06:57
1 2
 11/15 mikeXxX ***** válasza:
89%

Most komolyan azt gondolod 27 évesen hogy csak a kinézeten múlik minden ? Akkor szerintem eléggé gyerekkörben mozogsz !

38f

2017. szept. 29. 09:07
 12/15 A kérdező kommentje:

Súlyzós edzettem is, ennek eredményeként nem is lettem plottyedt.

Akit érdekel, hogy fogytam le, szerintem nem mondok újat azzal: eletmodvaltas és heti 3-4 edzés.

Sokat tettem azért, hogy nézzek ki valahogy és bár tudom a külső nem minden, de 50% ban biztos jelent vmit.

Mondjuk 15 kiló egyáltalán nincs rajtam, de azt is megertem,ha neked jobban tetszenek az 50 kilós nők.

2017. szept. 29. 09:21
 13/15 anonim ***** válasza:
az se mind1 h a "súlyfelesleg" izom vagy háj.. ugyanis ugyanolyan tömeg mellett a háj kb 4x akkora térfogatú
2017. szept. 29. 09:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Rengeteg nálad kilóban nehezebb nőnek van nem is akármilyen párja.Nálad sokkal piknikusabb vagyok,mégis volt 1-2 nagyon jó pasim.Na meg most is van.

Szóval nem ezen múlik.Az önbizalmadat tornázd fel és ahogy előttem írták: magadnak akarj megfelelni,utána ajánlatos pasizni.

2017. szept. 29. 11:17
 15/15 anonim ***** válasza:

162 centi/ 70 kiló vagyok

Baromi soknak hangzik :)

83 kilóról indultam,de, nem tíz kilónak, hanem jóval többnek tűnik, amennyit fogytam.

Heti 6* 15 km-t kerèkpározok,heti 3* táncolok ès 2* futok.

Nagymellű- vèkony derekú, nagy/izmos popójú az alkatom. Szóval, bár nem kevernek össze egy cukitörèkeny ballerinával, "kövèr" nem vagyok, (( igaz, nem rebben a szemem sem, ha a parommal gyroszozunk vagy valami. ))

Normálisan ètkezem.

Sztem először realizáld,most milyen jó csajlettèl a sok fogyás után :)

Barátkozz meg magaddal, hidd el, ha jól èrzed magad a bőröben,vonzóbb leszel :)

2017. szept. 29. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!