Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen aranyokkal megütöm a közepes szintet?
163 centihez 65 kiló vagyok. Leadtam nagyjából 20 kilót fél éve, de még mindig nem tolakodnak a pasik.
Arcom nem csúnya, de nem is olyan baba.
Azt hiszem csinosan öltözködöm, ismerősök mindig megjegyzik, hogy jól nézek ki.
De a nagy ő valahogy mégse vesz észre
27 N
Most komolyan azt gondolod 27 évesen hogy csak a kinézeten múlik minden ? Akkor szerintem eléggé gyerekkörben mozogsz !
38f
Súlyzós edzettem is, ennek eredményeként nem is lettem plottyedt.
Akit érdekel, hogy fogytam le, szerintem nem mondok újat azzal: eletmodvaltas és heti 3-4 edzés.
Sokat tettem azért, hogy nézzek ki valahogy és bár tudom a külső nem minden, de 50% ban biztos jelent vmit.
Mondjuk 15 kiló egyáltalán nincs rajtam, de azt is megertem,ha neked jobban tetszenek az 50 kilós nők.
Rengeteg nálad kilóban nehezebb nőnek van nem is akármilyen párja.Nálad sokkal piknikusabb vagyok,mégis volt 1-2 nagyon jó pasim.Na meg most is van.
Szóval nem ezen múlik.Az önbizalmadat tornázd fel és ahogy előttem írták: magadnak akarj megfelelni,utána ajánlatos pasizni.
162 centi/ 70 kiló vagyok
Baromi soknak hangzik :)
83 kilóról indultam,de, nem tíz kilónak, hanem jóval többnek tűnik, amennyit fogytam.
Heti 6* 15 km-t kerèkpározok,heti 3* táncolok ès 2* futok.
Nagymellű- vèkony derekú, nagy/izmos popójú az alkatom. Szóval, bár nem kevernek össze egy cukitörèkeny ballerinával, "kövèr" nem vagyok, (( igaz, nem rebben a szemem sem, ha a parommal gyroszozunk vagy valami. ))
Normálisan ètkezem.
Sztem először realizáld,most milyen jó csajlettèl a sok fogyás után :)
Barátkozz meg magaddal, hidd el, ha jól èrzed magad a bőröben,vonzóbb leszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!