Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen aranyokkal megütöm a közepes szintet?
163 centihez 65 kiló vagyok. Leadtam nagyjából 20 kilót fél éve, de még mindig nem tolakodnak a pasik.
Arcom nem csúnya, de nem is olyan baba.
Azt hiszem csinosan öltözködöm, ismerősök mindig megjegyzik, hogy jól nézek ki.
De a nagy ő valahogy mégse vesz észre
27 N
Én 70 kiló vagyok 170 centihez, mikor 75 voltam, nem tolongtak a pasik, de nemrég összejöttem valakivel, akit nem zavar a már csak kb. 5 plusz kilóm, sőt, mindig mondja egyek, vékony vagyok :D Azért maradjon mit markolni:D
Egyébként az alkat, az eloszlás sem mindegy, valakin már 3-4 plusz kiló is előnytelen, van, aki 10, 20, akár 30 plusz kilóval is csinos. Ha igényes vagy, csinosan öltözködsz, szép, vagy legalább átlagos az arcod, az a minimális plusz nagy része nem a hasadon van, vagy aránytalanul oszlik el, nem "folysz szét", akkor szerintem nincs miért aggódnod.
Meg belökök egy kis közhelyet: nem kell mindenkinek megfelelni, saját magadnak felelj meg, lesz, akinek pont így fogsz tetszeni, pont így fog szeretni. Szerencsére nem vagyunk egyformák, és a férfiak ízlése sem az ;)
Nekem még-5 kiló kéne, de persze az se baj, ha kicsit feszesebb lennék, na de ez reszletkerdes meg szabadidő kérdése :)
Nekem is mondták már, hogy már eleget fogytam, mit akarok még. Nem tudom, hát akkor biztosan nem ezen múlik.
A családtagok mondják mindig vagy a nagyon közeli barátok, hogy már eleget fogytál. és ők ilyenkor mindig hazudnak. Inkább egy idegentől kérj errúől véleményt.
Egy arc nélküli, ruhás képet nem akarsz mutatni?
Akkor tudnánk véleményt mondani.
annyi még:
20kg-t fogyni nagyon szép teljesítmény, gratulálok!
Az #1-től idézve:
"Egyébként az alkat, az eloszlás sem mindegy, valakin már 3-4 plusz kiló is előnytelen, van, aki 10, 20, akár 30 plusz kilóval is csinos. "
Maradéktalanul egyetértek vele. Vékony akarok lenni, az lenne az ideális számomra, de sokszor egy nálam jóval ducibb lányt is szívből gyönyörűnek tartok.
Igazából akkor tudnánk megmondani, mi újság van veled, ha küldenél képet mondjuk privátban. 163 cm-65 kg már lehet szép. :) Jah, és gratulálok a fogyásodhoz! Hogyan csináltad? :)
22/L
Te szinteted nincs nagy ő.
Ilyen elmével nem lehetséges valakivel együtt nagy őt csinálni egymásbóól, így nincs olyan.
2-3 életet még várj. Addig felejtsd el felnőttek dolgait, babám.
Én 167 centivel 72 kiló vagyok, és mivel közel verseny szinten edzek, ez főleg izom, némi plusszal. A zsír-izom arány nem mindegy, ha csak kardio edzést toltál, és most a megnyúlt bőröd alatt nincs más, csak tottyadt zsír, akkor az alakodnak nincs nőies formája (semmilyen formájan nincs). Nálam simán tolonganak a pasik, pedig arcra se vagyok nagy szám. De a férfiaknak a nőies alak fontos, nem a kilogramm szám, ezt jó ha megtanulod.
Mindazonáltal húsz kilót fogyni szép teljesítmény, szóval gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!