Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire ragaszkodtok ahhoz, hogy szerelmesek legyetek a párotokba?

Figyelt kérdés
Vagy elég csak a szexuális vonzalom és hogy jól kijöjjetek?
2017. szept. 28. 23:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%

Amúgy nekem is kell érzés, szerelem a szexhez. Szimpla Szeretet se elég.. Nem azért mert nő vagyok! :D A páromat se tudnám megcsalni (akivel nyilván azért vagyok mert szeretem(szerelmes vagyok).. Ehhez nekem több kell. Nem elég hogy viszkessen a tudjátok mi.

No privi

2017. szept. 29. 00:17
 12/15 anonim ***** válasza:
19%

Családot alapítottam olyannal, akibe nem vagyok szerelmes és szexuálisan sem vonz, minden más tökéletes!

A szerelmet meghagyom a gyerekeknek, azoknak való

2017. szept. 29. 00:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem jövök össze olyannal, akit nem szeretek. Mi értelme van? Egy kapcsolat a szerelemről szól, minden másra ott a barátság meg az alkalmi szex. Lefeküdni nem tudok olyannal, aki iránt nem érzek semmit. Az csak dugás, én pedig inkább szeretkezés párti vagyok.
2017. szept. 29. 08:09
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Én inkább ahhoz ragaszkodom, hogy ne legyek szerelmes. Úgy sokkal kezelhetőbb egy kapcsolat...
2017. szept. 29. 08:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Én próbáltam, személyiségem szempontjából sokat fejlődtem, tanultam, kölcsönösen tiszteltük egymást, de a végén a szerelem hiánya végleg elüldözött minket egymástól. Most szerelmes vagyok, és nagyon más. Enélkül megpróbálhatod, de tartós nem lesz szerintem. Pedig mondom, én próbáltam racionális döntésként kezelni ezt, de nem lehet.
2017. szept. 29. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!