Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Soha nem lesznek belém szerelm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem lesznek belém szerelmesek, mert túl zárkózott vagyok?

Figyelt kérdés
Már kb. a 4. barátommal jön elő ez a probléma, hogy néhány hónap után kiderül, hogy elvannak velem, de nem szeretnek belém, mert hogy nem vagyunk egy hullámhosszon. Ez annak tudható be, hogy én elég zárkózott vagyok, és csak azoknak tudok megnyílni, illetve igazán jól elbeszélgetni, akiket már évek óta a legjobb barátaimnak mondhatok. Nagyon próbálkoztam pedig mindennel, de egyszerűen nem megy, nem tudom magamból kierőszakolni a "megnyílást". Mire valamennyire sikerülne, addigra mindig elhagynak/máshol keresgélnek stb. Van még valakinek ilyen problémája? Mit lehet tenni? Ne is próbálkozzak inkább a társkereséssel, mert csak csalódás fog érni? 27N
2017. aug. 6. 18:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Inkább pszichológushoz menj, és egy hozzád hasonló emberrel próbálkozz. És ismerkedj olyan emberekkel akik nagyon nyitottak, és életigenlők. Át tudják ezt a tulajdonságot adni ám.
2017. aug. 6. 18:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Jó lenne erről meghallgatni az exeidet. Mit is jelent ez a zárkózottság? Lelki? Vagy testi? Mindkettő? Ülsz egyhelyben és nem szólsz egy kukkot sem? Vagy egyszerűen olyan férfiakkal sikerült összejönni, akiknek nem te voltál az ideális társ. Ha részletezed kicsit (akár privátban), többet lehet mondani.
2017. aug. 6. 18:19
 3/11 A kérdező kommentje:
Testileg meg tudok nyílni, lelkileg nem. Nem úgy kell elképzelni, hogy végig szótlanül ülök, és nem lehet belőlem kipréselni egy szót sem. De pl. nehezen mélyülök el egy-egy komolyabb témában egy új emberrel, nem érzem úgy velük, hogy amikor beszélgetünk, akkor megszűnik minden, és csak ömlik a szó mindkettőnkből, hanem inkább nehézkes, akadozott. És valahogy nem is merek annyi mindent elmondani neki, és úgy ahogy gondolom, bennem van egy gát.
2017. aug. 6. 18:22
 4/11 anonim ***** válasza:

Én úgy hiszem, a megfelelő emberrel ezzel nem lesz probléma. Csak neked picit később jön Ő.

Emiatt ne búsulj.

2017. aug. 6. 18:24
 5/11 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem ez fordítva működik.

Volt egy nagyon zárkózott párom. Az a típusú lány, aki gyönyörű, de nagyon ügyesen titkolja (ruhák, frizura, szemüveg, mozgás, minden az ellen, hogy látszódjon, hogy milyen szép is).

Régen ismertem már, amikor feltűnt, hogy valójában milyen csinos, és milyen jó humora van, ha megszólal, és elkezdtem beleszeretni. Időbe telket, amíg áttörtem

2017. aug. 6. 18:27
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez fordítva működik.

Volt egy nagyon zárkózott párom. Az a típusú lány, aki gyönyörű, de nagyon ügyesen titkolja (ruhák, frizura, szemüveg, mozgás, minden az ellen, hogy látszódjon, hogy milyen szép is).

Régen ismertem már, amikor feltűnt, hogy valójában milyen csinos, és milyen jó humora van, ha megszólal, és elkezdtem beleszeretni. Időbe telket, amíg áttörtem a falait.

De türelmes voltam, mert már szerettem.

Az milyen már, hogy járunk, szexelünk, de nem tudom megszeretni. Ez így valóban nem megy, fordítva simán.

2017. aug. 6. 18:30
 7/11 anonim ***** válasza:
81%

Tehát összefekszel vele, de beszélgetni nincs kedved?

Arra esetleg nem gondoltál, hogy megpróbálod fordítva?

2017. aug. 6. 18:32
 8/11 anonim ***** válasza:
57%

Lol. Szóval magadba engeded, aztán reméled, hogy majd beléd szeret.

Csajszi, az önbecsüléseden dolgozz, és akkor nem ilyen kamu fal lekoptató szöveggel fognak majd elhajtani, miután jó ágy melegítő voltál valakinek, aki igazából ki tudja, hogy mennyire bír, de az tuti, hogy nem szeret.

2017. aug. 6. 18:35
 9/11 A kérdező kommentje:
Volt akivel 2 hónapig randiztunk rendszeresen, szóval nem mondanám, hogy olyan könnyen "magamba engedek bárkit". És ez nem csak azokkal van meg, akikkel párkapcsolat céljából ismerkedek, bármilyen távolabbi haverral, munkatárssal,családtaggal. Csak a nagyon régi barátaimmal érzem magam biztonságban, hogy lelkileg megnyíljak.
2017. aug. 6. 18:41
 10/11 anonim ***** válasza:
A nyílt kommunikáció alapvető egy társkapcsolatban. Ha még a hétköznapi témákban is akadozó a beszélgetés, mi lesz egy problémánál? Érdemes lenne erről elbeszélgetni egy pszichológussal.
2017. aug. 6. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!