Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem lesznek belém szerelmesek, mert túl zárkózott vagyok?
Én úgy hiszem, a megfelelő emberrel ezzel nem lesz probléma. Csak neked picit később jön Ő.
Emiatt ne búsulj.
Szerintem ez fordítva működik.
Volt egy nagyon zárkózott párom. Az a típusú lány, aki gyönyörű, de nagyon ügyesen titkolja (ruhák, frizura, szemüveg, mozgás, minden az ellen, hogy látszódjon, hogy milyen szép is).
Régen ismertem már, amikor feltűnt, hogy valójában milyen csinos, és milyen jó humora van, ha megszólal, és elkezdtem beleszeretni. Időbe telket, amíg áttörtem
Szerintem ez fordítva működik.
Volt egy nagyon zárkózott párom. Az a típusú lány, aki gyönyörű, de nagyon ügyesen titkolja (ruhák, frizura, szemüveg, mozgás, minden az ellen, hogy látszódjon, hogy milyen szép is).
Régen ismertem már, amikor feltűnt, hogy valójában milyen csinos, és milyen jó humora van, ha megszólal, és elkezdtem beleszeretni. Időbe telket, amíg áttörtem a falait.
De türelmes voltam, mert már szerettem.
Az milyen már, hogy járunk, szexelünk, de nem tudom megszeretni. Ez így valóban nem megy, fordítva simán.
Tehát összefekszel vele, de beszélgetni nincs kedved?
Arra esetleg nem gondoltál, hogy megpróbálod fordítva?
Lol. Szóval magadba engeded, aztán reméled, hogy majd beléd szeret.
Csajszi, az önbecsüléseden dolgozz, és akkor nem ilyen kamu fal lekoptató szöveggel fognak majd elhajtani, miután jó ágy melegítő voltál valakinek, aki igazából ki tudja, hogy mennyire bír, de az tuti, hogy nem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!