Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha szerelmesek vagytok egy lányba, mennyi idő után akartok anál szexet, vagy mennyire ragaszkodtok ehhez?
Sajnallak h ilyen helyzetben vagy... egyertelmu, hogy mire kellesz...
Az a helyzet h ha valaki beleszeret a masikba, nem csak kamuzik, komolyan a vilag legszebb, legkedvesebb stb. emberenek latja. Az, hogy ilyen megjegyzeseket tesz az alakodra undorito.... es miert ne lehetne szexi a kis mell.... ez egy hulye. Sajnalom h igyfejezted be az irast, hogy nagyon szereted.
Nem az, hogy kicsi a mellem, inkább az, hogy egyáltalán nincs, de ezt már megtanultam elfogadni, csak mostanában zavar újra, amióta a hízással biztat.
Eddig is voltak kételyeim azzal kapcsolatban, hogy vajon szerelmes-e belém, de most, hogy az anál szexet sürgeti valahogy elbizonytalanodtam. Ő alapból nehezen mutatja ki az érzéseit, nem egy érzelgős típus, de attól még szerethet. Csak ha valaki szerelmes akkor nem az anál lenne a legfontosabb, nem? Én 23, ő 29 éves.
Nincs olyan, hogy mennyi idő múlva. Eddig egy párommal merült fel, ott mindkettőnket érdekelte, a többiek pedig elutasították, és mivel szerettem őket, így nem erőltettem.
Ez a hízzál, talán nagyobb melled lesz meg azért gáz, mert nem lehet célirányosan hízni, az ilyen srácok következő dumája úgy fog szólni, hogy elhízott tehén vagy, miért nem figyelsz magadra.
Ha nem akarod otthagyni, akkor kezdj el beszélgetni vele erről, hogy nem akarsz hízni, hogy neked ekkora melled volt, amikor megismert, és ez nem fog változni, hogy rosszul esik, ha pedig nem változtat ő, akkor kezdj el gondolkozni, hogy érdemes e olyan embert szeretni, aki nem szeret téged.
De mi van, ha tényleg nagyon vékony vagy? Az nem áll ám jól egy nőnek sem, szóval lehet, hogy egy jó tanácsot kaptál.
Nem értek hozzá, de megfelelő tornával talán lehet úgy is teltebbnek lenni, hogy ne csak csípőben legyél nagyobb. Az lenne a fontos, hogy egyenletesen oszoljon el rajtad a súly- amennyire ez lehetséges.
Az anál szex engem nagyon foglalkoztat ( pedig férfi vagyok) , szerintem csak divat, túl van dimenzionálva az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!