Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem is tudom milyen kérdést írjak ehhez. Férfi fenék kérdés?
18F
Amióta feltűnt két csaj osztálytársamnak hogy milyen tapadós farmerom van(ami bokánál is tapad de ez a legkényelmesebb nadrág amit valaha hordtam,teljesen szabad mozgást biztosít)
És beszóltak hogy női nadrágom van mert tapad a fenekemre.(nem annyira mint egy nőnek egy nadrág,hanem kirajzolódik a nadrágon hogy van fenekem)
Férfi részlegen veszem a gatyáimat minő meglepő módon.
De amúgy az összes fiu osztálytársamnak ugyanolyan tapadós gatyái vannak mint nekem de ezek a lány osztálytársim csak nekem szólnak be emiatt.
Csak mert nekem látszik a fenekem a gatyában.
Deréktól lefelé edzett vagyok,sokat sétálok ahova lehet,futok, biciklizek meg még az edzőteremben is adok hozzá(természetesen felsőtestre is gyúrok csak az alsó reszem edzettebb a fentiek miatt)...
És ezért a fenekem is izmos.
De nekem az összes gatyában látszik a fenekem.
Márpedig nem fogom annyira letolni a gatyát hogy lógjon az ülepe mint aki besz*rt...
Igen, és mi a kérdés?
Ha az, hogy b*zis-e, a válaszom nem, mert nem ez tenné azzá. David Backhem modellfotózásait nézd végig, és látod, hogy nem ez tesz melegessé.
Továbbá csajok is szeretik nézni a popót, ha jó formája van csajozhatsz is vele ;)
tetszik
én tuti nem szólnám le, ekkora fas zfejeket űűristen
nézegetném az tuti
hidd el a lányok is ugyanugy megnézik a férfiak fenekét!
ha van kedved hozzá nagyon szivesen megnézném egy privát fotó keretében a popsid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!